Fisk gir vekst

 
Fisk gir vekst
Jackon i Fredrikstad overtok fiskekasseprodusenten Øksnes Thermo i 2010. Fra 2012 til 2013 vokste selskapet med 37 prosent og passerte 50 millioner i omsetning.

Jackon i Fredrikstad overtok fiskekasseprodusenten Øksnes Thermo i 2010. Fra 2012 til 2013 vokste selskapet med 37 prosent og passerte 50 millioner i omsetning. 

-Dette er resultatet av målrettet arbeid. Vi har økt fabrikkens tekniske kapasitet, og har en god og stabil arbeidsstokk. Markedsarbeidet vi har gjort over flere år har også gitt gode resultater, sier administrerende direktør i Stein Trygsland i Jackon i en kommentar.

Fiskekassefabrikken ligger på Alsvåg i Øksnes kommune, og leverer fiskekasser til oppdrettsbedrifter. Den har ti ansatte.

-Under vinterfisket etter torsk produserer vi fiskekassser døgnet rundt. Oppdrettsnæringen står for en mer stabil etterspørsel gjennom året. Vi har en god blanding av kunder innen både oppdrett og hvitfisk. Det sikrer oss et godt produksjonsvolum gjennom hele året, sier Trygsland.
Han spår at Øksnes Thermo vil få vekst også i 2014, men ikke så stor som i 2013.
- Det blir kanskje vanskelig å toppe fjoråret, men vi er optimister, sier Stein Trygsland.
Jackon er et heleid norsk industrikonsern som produserer isolasjon og emballasjeprodukter. Selskapet har totalt 14 fabrikker i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Belgia.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår