Firesafe styrker laget

 
Firesafe styrker laget
Nordens største totalleverandør innen brannsikkerhet har sett en enorm vekst den siste tiden. Nå forbereder de ytterligere vekst ved å styrke organisasjonen. Med på laget får de tidligere direktør i Norsk brannvernforening, Dagfinn Kalheim.

Firesafe har den siste tiden sett en formidabel vekst, og i romjulen ble det kjent at selskapet styrker sin Nordiske satsning ved å kjøpe svenske Kidde. I en slik vekstfase er nyansettelser avgjørende for å kunne drive selskapet fremover. Administrerende direktør i Firesafe, Morten Ameln, er derfor glad for å få Kalheim med på laget.

- Dagfinn er en sterk ressurs som blir svært viktig for oss i tiden fremover. Han har lang erfaring fra ulike deler av bransjen, og kan dermed bidra til å styrke synergiene mellom de ulike forretningsområdene våre. Det blir viktig i en tid med stor vekst.

Tilbake på gamle trakter
Kalheim går inn i stillingen som direktør for forretningsutvikling i Firesafe Norge. Han kommer fra stillingen som sjef for forretningsutvikling i DBI Norge (Dansk brann- og sikringsteknisk institutt). Før dette var han administrerende direktør i Norsk brannvernforening i 13 år og ni år som daglig leder i Kontroll & Rådgivning AS. Kalheim var også ansatt i Firesafe fra 1995 til 1999. Den gang som avdelingsleder i Bergen og leder av Firesafe Service AS.

- Det er hyggelig å være tilbake på gamle trakter, selv om det er et annet Firesafe i dag enn da jeg jobbet her for 17 år siden. Jeg gleder meg til å ta del i den spennende reisen selskapet har begynt på, sier Kalheim.

Forretningsutvikling og kursvirksomhet
Som direktør for forretningsutvikling skal Kalheim jobbe for å øke synergieffektene mellom de ulike forretningsområdene, samt bistå selskapet med sin kompetanse der det er nødvendig. I tillegg skal han, blant annet utforske muligheten for økt kursvirksomhet for Firesafe samt styrke satsningen på Smartscan-systemet.

- Jeg håper jeg kan bruke min erfaring, mitt kontaktnett og kompetanse til å bistå mine kollegaer. Jeg ser frem til å ta fatt på mine nye arbeidsoppgaver, avslutter Kalheim.

Dagfinn er 53 år, samboer og har tre barn. Han er utdannet bygningsingeniør og har økonomi- og administrasjonsfag fra universitetet.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår