Finja Betong introduserer lydvennlig blokk

 
Finja Betong introduserer lydvennlig blokk
Finja Betong utvikler løpende nye produkter innen alt fra blokk og mørtel til grunn og fasade. Det siste tilskuddet kalles Lydblokk og er, akkurat som navnet antyder, en lettklinkerblokk utviklet med fokus på god lydisolering.

Den nye blokken muliggjør en rasjonell og enkel oppføring av lydklassifiserte vegger, for eksempel leilighetsskillende vegger, og er dessuten både sterk og stabil med høy densitet og en trykkfasthet på hele 8 MPa. Naturligvis er den nye blokken også brannsikker og et godt valg fra et allergiperspektiv.

– Endelig kan vi tilby markedet en virkelig god blokk når det gjelder lydreduserende evne, noe som er av særlig stor betydning i boligmiljøer. At blokken også er ufølsom for fukt, innebærer at byggingen av innervegger kan påbegynnes i en tidlig fase, sier Patricio Villarroel, adm. dir. Finja Betong.

Lydblokk er 250 mm bred, 250 mm lang og 175 mm høy. Muring med blokken, som veier knapt 20 kg, anbefales gjort sammen med Murmørtel Exakt.

Finja er et svensk familieselskap som ble grunnlagt i 1957, og er i dag et av landets ledende innen betongbransjen. Virksomheten omfatter alt fra konstruksjonsløsninger for murt og pusset bygging til sand, spesialmørtel og prefabrikerte totalløsninger for boliger, kontorer, industri og landbruk. I dag sysselsetter Finja nærmere 800 personer og har et omsetningsmål på to milliarder kroner.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår