Fikk Norsk Betongforenings innsatspris

 
Fikk Norsk Betongforenings innsatsprisOliver Berget Skjølsvik fra Norconsult mottar Norsk Betongforenings Innsatspris 2019. (Foto: Byggeindustrien).
Sivilingeniør og betongentusiast Oliver Berget Skjølsvik fra Norconsult er en av tre fagspesialister som ble tildelt Norsk Betongforenings innsatspris 2019 for sin innsats og engasjement i næringen.

«Prisvinneren er en ekte betongentusiast og hans glød for betongfaget kommer tydelig frem i hans forelesninger og pedagogiske framstilling. Hans kompetanse innen herdetemperatur og fasthetsutvikling er noe som er godt kjent i markedet», skriver juryen i sin begrunnelse for tildelingen.

Stiftet Yngres Betongnettverk
Juryen la videre vekt på at Oliver Berget Skjølsvik var en av initiativtakerne til stiftelsen av Yngres Betongnettverk (YBN), der han har vært både styremedlem og leder. Skjølsvik er utdannet fra NTNU i 2011, med fokus på betongteknologi, herdeteknologi og utførelse av betongkonstruksjoner. Han startet sin karriere i Skanska og i 2016 begynte han Norconsult, der han i dag jobber som fagspesialist innen betongteknologi.

«Prisvinneren har tatt kompetansegivende kurs U1, U2, U4 og U5 og dermed fått kompetansebevisene UPK3+S og UMKL. I dag underviser han selv på det U-kurset som han ikke har gjennomført, nemlig U3. Han er også gjesteforeleser i materiallære på NTNU Gjøvik», skriver juryen.

Skjølsvik berømmes av styret i Norsk Betongforening for sin innsats for foreningen gjennom bidrag på U-kurs, i komitéarbeid i utviklingsfondet og arbeid med revisjon av publikasjonen «Prosjektering og utførelse av betongkonstruksjoner i vann». Han holder også foredrag for studenter i regi av YBN for å markedsføre betongfaget.

Motiverer til videre arbeid
- Jeg er veldig glad for å bli tildelt denne prisen. Det gir ekstra motivasjon for mitt videre arbeid innen et fagfelt som for meg er utrolig spennende. Betongteknologi er et variert og utfordrende fagfelt, og jeg synes det er veldig artig å få jobbe med hvordan betongens egenskaper kan utnyttes til effektiv og bærekraftig bygging. Arbeidet i Norsk Betongforening gir meg et stort nettverk og bidrar til å både oppdatere og øke min kompetanse. Jeg setter pris på at Norconsult ser verdien i dette arbeidet og at selskapet lar meg bruke tid til både komitéarbeid og undervisning, sier Oliver Berget Skjølsvik i en pressemelding.

Tre verdige prisvinnere
Prisen ble utdelt under Betongdagene 2019. I tillegg til Oliver Berget Skjølsvik, ble Berit Gudding Petersen fra Unicon og Thomas Beck fra Maipei også tildelt Norsk Betongforenings Innsatspris.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår