Fikk miljøpris

 
Fikk miljøprisFra venstre: Project director Lars S. Skaare, konsernsjef Arne Giske og QHSE Manager Andrés Fernández Salazar.
Vallø miljøopprydningsprosjekt utenfor Tønsberg er tildelt Veidekkes skandinaviske HMS-pris for 2018. Prisen ble delt ut under konsernets ledermøte 13. februar.

– Vallø miljøopprydningsprosjekt har hatt tydelig fokus på HMS og innovasjon. Prosjektet har tatt i bruk nye verktøy og kunnskap gjennom tverrfaglig samarbeid og har vært flinke til å involvere både kunde, medarbeidere og lokalsamfunn. Derfor er det gledelig at dette prosjektet er årets vinner av Veidekkes skandinaviske HMS-pris, sier konsernsjef Arne Giske i Veidekke i en pressemelding.

Vallø miljøopprydningsprosjekt er et joint venture mellom Veidekke Entreprenør og det belgiske selskapet Deme Environmental Contractors. Arbeidet utføres på vegne av Esso Norge AS og omfatter miljøopprydning ifølge tiltaksplan utarbeidet av Esso Norge AS og fastsatt av Miljødirektoratet. Utover å følge norske lover og regler, har prosjektet vært pålagt enda strengere krav fra kunden. Prosjektet opererer også med flere kulturer og språk. Det har vært industrivirksomhet på Vallø fra 1739 og oljerelatert aktivitet fra 1899 til 2001, og området har utfordringer med blant annet farlige gasser og udetonerte bomber fra andre verdenskrig.

Foruten et strengt fokus på sikkerhet, har prosjektet også arbeidet helhetlig med helse, ved å ikke bare rette oppmerksomheten mot det som skjer på arbeidsplassen, men også mot det som skjer hjemme.

Kandidater til Veidekkes skandinaviske HMS-pris blir nominert av konsernets virksomhetsområder. De nominerte kandidatene blir vurdert av konsernledelsen, som velger tre finalister. De får anledning til å presentere sitt prosjekt for konsernets utvidete ledermøte, som stemmer frem den endelige vinneren av den skandinaviske HMS-prisen. De tre finalistene for årets pris representerte AO Anläggning, Anlegg Norge og Forretningsområde Oslo.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår