Fikk Bygg og Bevarprisen

 
Fikk Bygg og BevarprisenBedriften er opptatt av å involvere alle ansatte i arbeidene for spre kunnskap og kompetanse. Foto: Malermester Studsrud as
Bygg og Bevarprisen for 2017 går til Malermester Studsrud AS. Prisen er på 50 000 kroner. Bedriften fikk prisen på bakgrunn av de innvendige arbeidene på Fredrikshalds teater – Norges eneste bevarte barokke teater med original scene og kulisser.

Bedriften har i dag 13 ansatte, samt én innleid. Hovedsakelig arbeider de i Østfold, men tar også oppdrag i Oslo og omegn. I tillegg har bedriften opprettet en butikk – Historisk maling.

Historien om Malermester Studsrud AS begynner i 1875, i bygda Ørje i Østfold. Da startet Petter Thorsen Volen som maler, en geskjeft som nå er drevet gjennom fem generasjoner. I dag drives bedriften av malermestrene Bjørn og Roger Studsrud sammen med faren Asbjørn. Bedriften er allsidig. De er kjent for sine arbeider med antikvarisk restaurering, men malermestrene påtar seg også mer ordinære malerarbeider. De siste årene har de arbeidet på flere kirker i Østfold.

- Vi så at det var et behov for produkter innenfor restaureringsarbeidet. Etter å ha prøvd mange typer av linoljemaling, landet vi på en svensk produsent, som kunne tilby oss det vi var ute etter. Vi startet derfor import av Engwall O Claessons linoljemaling. Etterhvert var det flere produkter det var forespørsel etter, derfor fant vi ut at vi kunne starte Historisk maling AS. Vi har nå eget lager og mulighet for brekk av maling i våre lokaler på Ørje. Vi sender til forhandlere i hele landet, forteller Bjørn Studsrud i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår