Feiring Bruk først ute med Bell B60E

 
Feiring Bruk først ute med Bell B60EBildet: Ansvarlig for vedlikehold ved Feiring Bruk sitt pukkverk i Nittedal, Tor Arne Nøst (t.v.) og maskinfører Jon Henning Ruud foran nyervervelsen Bell B60E
- Dumperen vil være et flott tilskudd til entreprenør, tunnel og pukkverksindustrien i Norge.

Det sier storkundeansvarlig hos Nasta AS, Vegard Gultvedt, i en pressemelding.

Maskinen er i dag satt i drift hos Feiring Bruk AS sitt pukkverk i Nittedal.

Nasta AS er eneleverandør av Bell dumpere i Norge. Det er allerede mange Bell dumpere ute i det norske markedet, men dette er altså den første Bell B60E levert norsk kunde. B60E er den største dumperen i sortimentet til produsenten.

Storkundeansvarlig hos Nasta, Vegard Gultvedt og Ole Kristian Skauan, produktsjef hos Nasta, er begge helt enige i at både Bell B60E 4x4 og smalversjonen av Bell B45E 4x4 med transportbredde under 4 meter  vil bli godt mottatt.

- Bell er teknologisk langt fremme både med hensyn til brukervennlighet og sikkerhet for maskinføreren. Med Bell Fleetmatic er det enkelt å følge opp driften med daglige og om ønskelig live oppfølging av laste og kjøremønster.- Konstant firehjulsdrift er en stor fordel på vinterdrift i Norge.  I tillegg til ekstremt lavt dieselforbruk og at maskinen, som av flere kalles en leddstyrt tipptruck, ikke lager spor i veibanen ved lass og full sving betyr mye ved valg av dumper,  forteller fagsjef maskin i Feiring Bruk AS, Roar Aaserud.

- Denne maskinen har vært utprøvd både av Feiring Bruk og av flere andre kunder i Norge i den senere tid, og erfaringene er for mange overraskende gode, sier Aaserud.

Det er maskinfører Jon Henning Ruud som skal være sjåfør på denne. Både han og vedlikeholdsansvarlig i pukkverket, Tor Arne Nøst ser frem til å ta maskinen i bruk.

Bell B60E Fakta:

Motor: Mercedes Benz (MTU) Model OM473LA (MTU 6R 1500) 577 hk. 
Dreimoment: 2 750 Nm
Transmisjon: Allison 4800 ORS
Dekkdimensjon: Front: 875/65 R29 Bak: Twin 24.00 R35
Maskinvekt: Total 42 476 kg
Nyttelast: Total 60 000 kg
Maks vekt total: 102.500 kg
Transportbredde: 4,45 m
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår