FEIN utvider produktsortimentet

 
FEIN utvider produktsortimentetBildet: Den nye FEIN batteridrevne bor/skrutrekkeren ASCM 18 QSW
FEIN utvider sitt 18 V produktsortiment med den nye ASCM 18 QSW 4-girs batteridrevne borskrutrekker.

Den nye FEIN batteridrevne bor/skrutrekkeren ASCM 18 QSW er en del av 18 V programmet fra FEIN og finnes nå i handelen. 

- Det karakteristiske ved denne drillen er den lave vekten på 1,7 kilo inklusiv batteri, den meget korte konstruksjonen og det smale grepet. Dette gjør den spesielt godt egnet til daglig bruk for fagfolk, som skal utføre interiørarbeid og boring/skruing på steder som er vanskelig å nå, heter det i en pressemelding. 

Brukerne trenger også forskjellige hastigheter ut ifra ulike oppgaver som skal gjøres. Derfor har FEIN utstyrt drillen med 4-gir i helmetall. Den oppnår opp til 2500 rpm og kan stilles inn til optimale hastigheter for boring og skruing i forskjellige materialer.

Med QuickIN-tilbehør, som kjøpes separat, kan FEIN batteridrevne bor/skrutrekkere bli til spesialverktøy. For eksempel SKE chucken fra Röhm, en automatisk etterspennende borechuck som hindrer bor i å slippe/glippe. Også i revers er chucken stabil og forblir sikkert lukket. Er plassen er ekstremt liten, kan fagfolk sette inn ekstra korte skrutrekkerbits og sekskants-borebits.

Fakta:

 Børsteløs FEIN PowerDrive motor.
 FEIN MultiVolt tillater bruk av 12 til 18 V Li-ion batterier på maskinen; gamle batterier med mindre kapasitet er også kompatible.
 Led lys
 4-gir i helmetall
 Verktøyløst tilbehørsbytte: Med FEIN QuickIN kan en FEIN drill bli til flere spesialverktøy.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår