Faggruppeleder analyse og beredskap, senter for risikoreduserende design

 
Faggruppeleder analyse og beredskap, senter for risikoreduserende design
Vil du utvikle deg innen fag og ledelse på spennende og utfordrende prosjekter? Nå søker vi en senior innen Analyse og Beredskap som kan ta på seg rollen som Faggruppeleder i Senter for risikoreduserende design i Oslo. Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her.

COWI har i den senere tid vunnet flere store sykehusprosjekter, helsebygg, flyplassutbygginger, skoleprosjekter, kontor og næringsbygg og infrastrukturprosjekter. Blant annet jobber våre ingeniører på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes flystasjon, Fornebubanen og nye sykehus landet rundt.

FÅ EN SENTRAL ROLLE I ARBEIDET MED SIKKERHET OG RISIKO

Senter for risikoreduserende design i COWI har blitt godt lagt merke til i bransjen som et kompetent og leveringsdyktig fagmiljø i COWI. Vi ønsker hele tiden å utvikle oss videre, og å være ledende i bransjen som en unik tverrfaglig ressurs innen risikoreduserende design. Vi tilbyr spesialkunnskap innenfor beskyttelse og sikring av bygg, anlegg og infrastruktur mot uønskede hendelser. Vi dekker all faser i et prosjekt, fra idé, planlegging, bygging og drift til avvikling, og fra enkeltstående bygg til komplekse sammensetninger fra åpne byrom til lukkede operative militærbaser.

Som senior Faggruppeleder innen Analyse og Beredskap vil du være en viktig ressurs i å utvikle faget videre, utvikle våre yngre medarbeidere i senteret og utvikle medarbeidere innenfor andre fagområder i COWI slik at de også kan levere innenfor senterets kjerneområder. Du vil være en del av senterets ledergruppe som består av tre andre faggruppeledere samt en leder. Det fokuseres på sikringsrisikoanalyser etter NS 5830-serien, COWIs utviklede maler iht NSMs-veiledere og Forsvarsbyggs sikringshåndbok som gjør at våre kunder vet hva de kan forvente av våre leveranser. Du vil også være et viktig ansikt utad mot våre kunder og vil være en naturlig prosessleder av de ulike stegene i analysearbeidet.

DU HAR FOKUS PÅ KVALITET OG HAR EVNEN TIL Å TENKE HELHETLIG PÅ TVERS AV FAG

Vi søker deg som vil lede og fronte vårt analysemiljø innenfor sikkerhet og beredskap.

Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

 • Du har en høyere utdannelse innen relevant fagområde (prosessledelse, analysemetodikk, beredskap, sikringstiltak etc.)
 • Du har minimum 10 års relevant erfaring fra offentlig eller privat sektor
 • Du liker å jobbe i – og lede – team
 • DU er komfortabel med å sette mål sammen med teamet ditt og jobbe mot disse
 • Du har sikkerhetsklarering
 • Du er glad i å lære bort og tilrettelegge for kompetanseoverføring
 • Du ønsker å være med å videreutvikle et unikt fagnettverk i et godt etablert og internasjonalt rådgiverselskap

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er ett av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Julie Elisabeth Indrelid

Seksjonsleder

Tlf: +47 928 36 382

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 08.08.2019. Arbeidssted vil være Oslo. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår