Etablerer Norgem AS

 
Etablerer Norgem ASill. Shutterstock
Norgem AS er et nytt selskap i Norsecraft Gruppen, som vil ta hånd om alle brann og varslingsrelaterte produkter som tidligere har vært i Norsecraft Tec AS.

Dette er en virksomhetsoverdragelse hvor Norgem overtar alle avtaler og forpliktelser som gjelder produkter fra Dafo, Ramtech (Wes), Firetrace, protec fire og Domino, samt fremtidige installasjoner og service.

- Nøkkelpersoner som har arbeidet med disse produktene i Norsecraft Tec, blir med i det nye selskapet. Videre vil Norgem samarbeide tett med Norsecraft Tec og ha tilgang til deres kapasitet på installasjon og service, i tillegg til egne medarbeidere. Bakgrunnen for at man etablerer et eget selskap innenfor brann & sikkerhetssystemer, er for å satse tyngre innenfor denne sektoren og få nødvendig fokus, heter det i en pressemelding.

Endringen er gjeldende fra 1 mars.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår