Etablerer Firesafe tech

 
Etablerer Firesafe techFredag 5. mai var det en markering for Firesafe Tech, og daglig leder Ketil Ellefsen og adm.dir Morten Ameln er enige om at dette er en spennende satsning.
Brannsikringsselskapet Firesafe fortsetter sin brennhete vekst. Nå blir Romerike Svakstrøm til Firesafe Tech.

Fortsetter veksten
- Med etableringen av Firesafe Tech styrker vi vår posisjon som en totalleverandør innen brannsikring. Vi tilbyr installasjon, service og kontroll av brannalarm og nødlys til våre kunder, sier administrerende direktør i Firesafe, Morten Ameln.

Kraftig vekst
Etter at Firesafe gikk inn på eiersiden av Romerike Svakstrøm, har sistnevnte opplevd sterk vekst. Romerike Svakstrøm omsatte i 2015 for 23 millioner kroner og hadde 16 ansatte. Nå har selskapet også etablert seg i Trondheim og har totalt 19 ansatte og omsetning på 30 millioner kroner. Daglig leder i Firesafe Tech, Ketil Ellefsen, ser svært lyst på å bli kjøpt opp.

- Det har vært et godt samarbeid hele veien, og nå sammen med nye Firesafe-kollegaer skal vi yte det samme service- og kvalitetsfokus som før. Som et selskap i Firesafekonsernet, Nordens største totalleverandør innen brannsikring, har vi muskler til å vokse videre, avslutter Ellefsen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle