Etablerer E-læring for HMS

 
Etablerer E-læring for HMSBildet: Kursdeltakere kan ta Skyddas HMS-kurs når som helst på nettet, og kurset ligger også lett tilgjengelig for senere repetisjon.
Skydda Norge øker satsingen på digital arbeidsplassikkerhet. Nå ruller selskapet ut HMS-opplæring via nett.

Samtidig tilbyr Skydda gratis E-læringskurs for håndtering av koronaviruset.

- Dette er et videreutvikling av vår digitale satsing. Fra før har vi bransjens beste og mest brukervennlige e-handelsløsning. Nå digitaliserer vi også noe av tjenestetilbudet vårt, sier Karoline Klatran, fungerende daglig leder for Skydda Norge, i en pressemelding.

I begynnelsen av april lanserte HMS-selskapet en e-læringsplatform, der det tilbys flere ulike kurs innen HMS med dokumentert og standardisert opplæring.

- Med elektronisk læring vil både virksomheter og ansatte raskt kunne tilegne seg ny kunnskap og videreutvikle eksisterende erfaring. Dette bidrar til effektiv opplæring av mange mennesker på kort tid i tillegg til at det er kostnadsbesparende, forklarer Karoline Klatran.

Her kan du lese mer detaljert info om de ulike kursene og hva de inneholder

Kursdeltakere kan ta Skyddas HMS-kurs når som helst på nettet, og kurset ligger også lett tilgjengelig for senere repetisjon. De ulike kursene har forskjellige varighet, alt fra noen minutter til flere timer. Man kan alltid starte på et kurs og fortsette senere når det passer.

Kursene kommer i ulike språk og er egnet for bedrifter som har høy andel fremmedspråklige i arbeidsstaben. Virksomheten får samlet kompetanseoversikt og full dokumentasjon på hvilke kurs er gjennomført. Brukergrensesnitt og kursinnhold tilpasses automatisk skjermstørrelse på PC, nettbrett og mobil. Karoline Klatran i Skydda Norge påpeker at e-læring er spesielt gunstig i den perioden vi nå befinner oss i.

- Mange har en annerledes arbeidsdag eller er permitterte og da kan man bruke tiden på å freshe opp ny kunnskap eller å lære noe nytt. Med e-læring blir administrasjon forenklet, man sparer tid og reisekostnader elimineres.

Skydda-sjefen legger til at HMS-selskapet nå tilbyr et eget kurs om koronaviruset – helt gratis. Kurset varer i cirka 5 minutter og er tilgjengelig på flere språk som blant annet engelsk, tysk, dansk og polsk.

- Vi synes det er fint å kunne bidra med et eget gratis koronakurs som gir råd om viruset, hvordan det smitter og hvordan du kan forhindre å bli smittet eller spre det videre til andre, forklarer Klatran.

KORONAKURS INNHOLD:

• Hva er koronaviruset?
• Smittespredning
• Grunnleggende beskyttelsestiltak
• Hvis du er uvel
• Ved hjemkomst fra reise
• Sant eller usant?
• Informasjon i ditt land
• Oppsummering

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår