Erik Myhre ny sortimentsjef i Løvenskiold

 
Erik Myhre ny sortimentsjef i LøvenskioldFoto: Vegard Breie
Erik Myhre er ny sortimentsjef i Løvenskiold. Han skal jobbe med å utvikle et enda bedre og mer tilpasset sortiment for Maxbo både i varehusene, på nett og for Maxbo Proff.

Myhre kommer fra Elkjøp- og Lefdal-systemet, hvor han har jobbet i 20 år, med både varehusene og nettbutikkene. I 15 av årene har han jobbet som salgssjef innenfor flere områder.

Som sortimentsjef i Løvenskiold har han ansvaret for systemene og styringsverktøyene som skal gi riktig sortiment i både i varehusene og i nettbutikken.
– Vi jobber nå med strategier for å forenkle hverdagen til alle ute i varehusene og i resten av organisasjonen, ved å gi dem et enda bedre tilpasset produktsortiment. Det betyr samtidig av kundene i større grad skal få varene de etterspør på de forskjellige varehusene og på nett. Vi jobber også med en løsning som vil forenkle dialogen med leverandører om endringer i sortiment, sier Myhre i en pressemelding.

Myhre skal nå jobbe tett sammen med ledelsen og kategorisjefene for å få det nye systemet på plass. – Å velge sortiment skal bli mer fleksibelt, og ta mer hensyn til at noen butikker selger mer av visse kategorier og mindre av andre, sier han.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår