Erik Bertman er ny CEO i Coromatic

 
Erik Bertman er ny CEO i Coromatic
Etter å ha lagt grunnlaget for fremtidig vekst, har Juan Vallejo overlevert konsernsjefsrollen for Coromatic Group AB i tillegg til rollen som landssjef for Coromatic Sverige til Erik Bertman. Bertman, som tiltrådde stillingen i januar, kommer senest fra rollen som COO for Microsoft Sverige.

«Siden det er av avgjørende betydning å få inn en VD og konsernsjef som langsiktig kan være med på å bygge selskapet er vi veldig glad for at Erik har akseptert utfordringen med å utvikle Coromatic fremover. Eriks brede erfaring fra en mengde ulike lederroller kombinert med hans energi og engasjement for å utvikle og forbedre selskaper gjør han til en perfekt ny konsernsjef for Coromatic.» kommenterer Kurt Håkansson, formann i Coromatics styre.

Erik Bertman har hatt et stort antall forskjellige verv i internasjonale selskaper, nå senest som COO i Microsoft Sverige hvor han blant annet ledet selskapets digitaliseringsprosjekt.

«Jeg er veldig glad og stolt over å få lede Coromatic fra og med januar. Coromatic har et solid renommé som førsteklasses leverandør av service og løsninger for virksomhetskritiske anlegg. Dette i kombinasjon med erfarne og engasjerte medarbeidere gir selskapet en veldig sterk base å bygge videre på. Sammen skal vi fortsette med å utvikle Coromatic for å møte fremtiden.» sier Bertman.

Erik Bertman etterfølger Juan Vallejo som har ledet Coromatic det siste året og som nå går tilbake til sin tidligere rolle som styremedlem for selskapet.

«Coromatic har under Juan Vallejos ledelse lagt frem en ny tydelig strategi og en bedre tilpasset virksomhet. Juans engasjement og harde arbeid er satt stor pris på både av medarbeidere og av styret. Vi er meget glade for å få Juan tilbake i styret og ser frem til å jobbe sammen med å støtte Erik Bertman og den øvrige ledelsen fremover! avslutter Kurt Håkansson.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår