Erfaren ingeniørgeolog - Oslo

 
Erfaren ingeniørgeolog - Oslo
Vil du jobbe på Norges mest komplekse samferdselsprosjekter? Vi søker en erfaren ingeniørgeolog som kan styrke vårt fagmiljø.

FÅ UTVIKLET DIN EKSPERTISE GJENNOM VARIERTE OG AMBISIØSE OPPDRAG
Vi fortsetter å vokse innenfor geoteknikk, ingeniørgeologi og feltundersøkelser. Vårt tverrfaglige miljø utfører oppdrag i alle ledd av faget, fra geotekniske grunnundersøkelser og kjernelogging, datarapporteringer og beregninger til uavhengig kontroll.

COWI er blant verdens største rådgivende ingeniører innen bruer og tunneler. I Norge er vi i tillegg ledende innen planlegging av sykehus og flyplasser. Vi er involvert i noen av de mest prestisjefylte prosjektene i landet som Fornebubanen og Regjeringskvartalet. Vi jobber også med tunnelrehabilitering i Telemark, Buskerud og Vestfold, Østensjøbanen i Oslo, samt vegprosjektene E18 Rugtvedt – Dørdal og E16 Bjørum – Skaret, blant andre.

COWI-konsernet har i dag ca. 200 medarbeidere som jobber innen områdene geoteknikk og ingeniørgeologi. Skandinavia er hovedfokus for våre prosjekter. Det skandinaviske samarbeidet styrker vårt tilbud og gir oss nødvendige ressurser for alle typer ingeniørgeologiske oppdrag. Vi har et tett samarbeid med nærliggende kompetanseområder som geoteknikk, hydrogeologi og miljøteknikk internt.

DU ER EN KVALITETSBEVISST INGENIØRGEOLOG MED GODE SAMABEIDSEVNER
Vi søker deg som er pålitelig, initiativrik, tilegner deg ny kunnskap og deler den med resten av teamet. Du er opptatt av kvalitet i leveranser, er strukturert og utfører jobber med stor faglig kompleksitet.

Dine primære ansvarsområder blir ingeniørgeologisk og bergteknisk rådgivning og prosjektering innenfor hele spekteret av COWI sine samferdsels- og byggeprosjekter. Stabilitetsvurderinger av bergskjæringer og skråninger, sikring av tunnel, feltarbeider, inkl. kartlegging og oppfølging samt gjennomføring av prosjekter som fagansvarlig er sentrale oppgaver.

Din kompetanse:

 • Sivilingeniør/M.Sc. eller Ph.d innenfor fagområdet ingeniørgeologi med min. 7 års relevant arbeidserfaring.
 • Erfaring fra bergmekanikk og ingeniørgeologi, kartlegging i felt og klassifisering av bergartene.
 • Erfaring fra anleggsteknikk, feltundersøkelser og prosjektering.
 • Solid forståelse av forståelse for materialegenskaper samt numerisk modellering.
 • God formidlingsevne på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Dine egenskaper:

 • Du jobber selvstendig og har gode samarbeidsevner.
 • Du er nysgjerrig og faglig engasjert.
 • Du er kvalitetsbevisst.
 • Du er omstillingsdyktig.
 • Du har evne og vilje til å lære bort.
 • Du er forretningsorientert og har evne til å skape gode kunderelasjoner.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen flyplasser, veg og bane og ikke minst innenfor tunneler og bruer. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 28.05.2018

Arbeidssted: Oslo, Løren/Hasle, men for riktig kandidat kan vi se på muligheten til å tilrettelegge arbeidsplass ved et av våre andre kontorlokasjoner i Drammen, Bergen, Trondheim eller Fredrikstad.

Kontaktperson: Erik Sundet, esu@cowi.com tlf.: 415 64 897, eller Kim André Larsen, kala@cowi.com tlf.: 904 15 575

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår