Erfaren geotekniker - Oslo

 
Erfaren geotekniker - Oslo
Vil du jobbe på noen av landets største prosjekter? Nå søker vi en erfaren geotekniker som kan bidra til å styrke og videreutvikle vårt fagmiljø.

DU FÅR EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER
COWI fortsetter å vokse innenfor geoteknikk, ingeniørgeologi og feltundersøkelser. Vårt tverrfaglige miljø utfører oppdrag i alle ledd av faget, fra geotekniske grunnundersøkelser, datarapporteringer og beregninger til uavhengig geoteknisk kontroll.

I Norge er COWI involvert i noen av de mest prestisjefylte prosjektene som Fornebubanen og Regjeringskvartalet. Vi jobber også med vegprosjektene E18 Rugtvedt – Dørdal og E16 Bjørum – Skaret, blant andre.

COWI-konsernet har i dag ca. 200 medarbeidere som jobber innen områdene geoteknikk og ingeniørgeologi. Skandinavia er hovedfokus for våre prosjekter. Det skandinaviske samarbeidet styrker vårt tilbud og gir oss nødvendige ressurser for alle typer geotekniske oppdrag. Med kvalifiserte grunnborere tilbyr COWI alt fra den enkleste sondering til mer avanserte oppdrag med egne borerigger hvor vi utfører boring både på land og i vann. I COWI har vi et tett samarbeid med nærliggende kompetanseområder innen eget firma som ingeniørgeologi, hydrogeologi og miljøteknikk.

DU ER FAGLIG ENGASJERT, JOBBER SELVSTENDIG OG HAR GODE SAMARBEIDSEVNER
Vi søker en erfaren geotekniker med solid forretningsforståelse og gode kommunikasjonsferdigheter – som jobber målrettet for å oppnå gode resultater for COWI, våre samarbeidspartnere og kunder.

Som senior geotekniker i COWI får du mulighet til å jobbe med geoteknisk rådgivning innenfor hele spekteret av COWI sine samferdsels- og byggeprosjekter. Det forventes at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder. Vi ønsker at du aktivt tar del i COWIs fagnettverk i Norge og internasjonalt. Arbeidsoppgaver og ansvar blir tilpasset din erfaring og kompetanse, og dine ønsker om utvikling.

Din kompetanse:

 • Sivilingeniør/M.Sc. eller Ph.d innenfor fagområdet med min. 7 års relevant arbeidserfaring.
 • Erfaring fra anleggsteknikk, grunnundersøkelser og geoteknisk prosjektering.
 • God formidlingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig.

Dine egenskaper:

 • Du jobber selvstendig og har gode samarbeidsevner.
 • Du er nysgjerrig og faglig engasjert.
 • Du er kvalitetsbevisst.
 • Du er omstillingsdyktig.
 • Du har evne og vilje til å lære bort.
 • Du er forretningsorientert og har evne til å skape gode kunderelasjoner.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen flyplasser, veg og bane og ikke minst innenfor tunneler og bruer. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 28.05.2018

Arbeidssted: Oslo, Løren/Hasle, men for riktig kandidat kan vi se på muligheten til å tilrettelegge arbeidsplass ved et av våre andre kontorlokasjoner i Drammen, Bergen, Trondheim eller Fredrikstad.

Kontaktperson: Erik Sundet, esu@cowi.com tlf.: 415 64 897, eller Kim André Larsen, kala@cowi.com tlf.: 904 15 575

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår