Erfaren Geotekniker

 
Erfaren Geotekniker
Vil du være med å prege utviklingen av geoteknikk i COWI? Har du solid erfaring innen anleggsteknikk, grunnundersøkelser og/eller geoteknisk prosjektering? Da kan dette være neste skritt i din karriere!

Søknadsfrist: 15/08/2020 - Norway - Sted: Trondheim/Bergen/Oslo - Infrastructure

BLI EN DEL AV VÅRT GEOFAGLIGE MILJØ 
COWI fortsetter å vokse innen områdene geoteknikk, ingeniørgeologi og feltundersøkelser, og fagmiljøet omfatter i dag rundt 200 medarbeidere. Skandinavia er hovedfokus for våre prosjekter, og vi samarbeider godt på tvers av landegrensene. Dette styrker vårt tilbud, og gir oss nødvendige ressurser for alle typer geotekniske oppdrag. Vårt tverrfaglige miljø utfører oppdrag i alle ledd av faget – fra geotekniske og geofysiske undersøkelser, datarapportering og prosjektering, til uavhengig geoteknisk kontroll. Blant annet jobber vi på prestisjeprosjekter som Fornebubanen, E39 Flytebru over Bjørnafjorden, E6 Kvål-Melhus og Ny fastlandsforbindelse Færder.

I COWI har vi et tett samarbeid med nærliggende kompetanseområder innen eget firma, og med egen feltavdeling og stort spenn i prosjektene - både hva gjelder størrelse, kompleksitet og faglig innhold - får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med dyktige kolleger.

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ
Som erfaren geotekniker i COWI får du jobbe med geoteknisk rådgivning innenfor hele spekteret av COWI sine samferdsels -og byggeprosjekter.

 • Til daglig vil oppgavene dine i hovedsak omfatte:
 • Planlegging og oppfølging av grunnundersøkelser
 • Geoteknisk rådgivning og prosjektering
 • Disiplinledelse, koordinering og styring av tilknyttede geoteknikere
 • Kompetansedeling gjennom faglig veiledning, sparring og kvalitetssikring
 • Bidra til videreutvikling av seksjonen og fagområdet  

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt, hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise, samtidig som du får mulighet til å samarbeide med de beste.

Vi ser etter deg som jobber godt selvstendig, men også har gode samarbeidsevner. Du er resultatorientert, har fokus på høy kvalitet og er faglig engasjert. Det forventes at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av organisasjonen. Vi forutsetter at du kan vise til:

 • Mastergrad innen geoteknikk
 • Minimum 5 års relevant arbeidserfaring
 • God formidlingsevne på norsk, muntlig og skriftlig

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hos oss får du:

 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • Være med på å prege den faglige utviklingen i bedriften og prosjektene
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser

Arbeidssted vil være Oslo, Trondheim eller Bergen, men for den rette kandidat kan andre COWI kontorer vurderes.

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Oddny Jørgensen (seksjonsleder Geofag) på telefon 913 80 302, eller Kim Larsen (utviklingssjef Geofag) på telefon 904 15 575.

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår