Entreprenør valgt for Kolåsveien i Son

 
Entreprenør valgt for Kolåsveien i SonSeksjonsleder Elin H. Havik i Statens vegvesen og prosjektleder Jack Valleraune i Park og Anlegg AS signerte kontrakt 4. juli. (Foto: Tore Steimoen / Statens vegvesen)
Entreprenør Park og Anlegg AS vant kontrakten om å bygge fortau langs fylkesvei 2 Kolåsveien i Son, samt rehabilitere vann- og avløp for Vestby kommune. Anleggsarbeidet starter i august/september.

Det skal bygges fortau som er 1,5 meter bredt og 250 meter langt, langs fylkesvei 2 Kolåsveien i Son, fra Storgata i syd til Sagaveien ved Kiwi. Formålet er å bedre trafikksikkerheten for gående langs strekningen skriver Statens vegvesen i en nyhetsmelding.

I tillegg inngår følgende i kontrakten:
Delvis ombygging av eksisterende vei langs kryssområdene
Rehabilitering av vann- og avløpsledninger for Vestby kommune.
Anleggsarbeidet starter i august/september og er forventet å være ferdig i løpet av sommeren 2020.

To entreprenører leverte tilbud
Entreprenør Park og Anlegg as var tilbyderen med lavest pris på 14 006 755 kroner. Prosjektet har en forventet totalkostnad på 20,7 millioner kroner, som inkluderer blant annet entreprenørkostnader, grunnerverv, byggherrekostnader, prosjektering og usikkerhet.

Det var til sammen to entreprenører som hadde levert inn tilbud da fristen gikk ut 12. juni 2019.

Statens vegvesen er byggherre for prosjektet på vegne av Akershus fylkeskommune. Akershus fylkeskommune har ansvaret for fylkesveiene, avgjør hvilke prosjekter som skal gjennomføres hvert år og gir politiske føringer for utvikling av fylkesveiene. Det er Statens vegvesen som normalt planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder fylkesveiene på vegne av fylkeskommunen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår