Energianalyse i all slags vær - Ikke noe problem

 
Energianalyse i all slags vær - Ikke noe problem
Qualistar serien har fått en ny, vanntett toppmodell, CA8436.

Elma Instruments har gjennom mange år tilbudt Qualistar serien fra Chauvin Arnoux, som gjennom flere modellserier har satt standarden for brukervennlighet og intuitiv betjening med Norsk språk og mange loggefunksjoner. Både programvare og firmware er på norsk, som gjør analyse av resultater som kan være både omfattende og komplekse enklere. Mange andre språk er selvfølgelig også tilgengelige.

Nå har Qualistar serien fått en robust og vanntett modell, CA8436, som kan benyttes i alle miljøer og all slags vær. CA8436 er spesielt rettet mot f.eks. forsyning, industri, jernbane og andre krevende applikasjoner. Derfor har Elma Instruments valgt å presentere instrumentet i et sett med 4 stk. kraftige fleksible strømtenger Ø200 og et måleområde fra 100mA til 10kA, som passer til alle applikasjoner også med høy energi. Mange andre strømtenger til AC og DC er tilgengelige i det omfattende tilbehørsprogram. CA8436 har tetthetsklasse IP67 og kan forsynes direkte fra målespenning 100 til 1000V, slik at du er uavhengig av å ha en stikkontakt i nærheten.

Med grunnleggende funksjoner som sann RMS, spenning, strøm, cosφ, kW, kWh, kvar m.m. får du utført alle dine nødvendige målinger. Alle funksjoner velges med enkle tastetrykk. Med avansert analyse av harmoniske, transienter, startstrømmer, EN50160, transformatorens K faktor f.eks. for beregning av derating, ESSAILEC adapter for sikker tilkobling til f.eks. transformerstasjon i drift (med ESSAILEC tilkobling) er CA8436 et ekstremt kraftig analyse- og feilsøkningsverktøy til alle typer installasjoner og elektriske problemer. Med stort minne, IEC 61010 KAT IV sikkerhet, IP67 vanntett kapsling, enkel betjening på intuitivt tastatur og tydelig fargedisplay med alle verdier og kurvevisninger, er CA8436 et enkelt og sikkert instrument.

CA8436 leveres klar til bruk innebygd i robust og vanntett koffert inkl. 4 stk. Ø200mm fleksible strømtenger, måleledninger, tilbehør, elektronisk brukerveiledning og norsk analyse programvare.

P.S. Har du ikke bruk for en vanntett modell, finner du resten av Qualistar serien på www.elma-instruments.no

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår