- En revolusjon innen treskruer?

 
- En revolusjon innen treskruer?ASSY 3.0 Kombi kan brukes på alle type jobber der man bruker franske treskruer i dag, som sammenføyning av bærende treforbindelser og stål til tre-applikasjoner.
- Würth ASSY 3.0 Kombi med Delta Seal belegg mener vi er en liten revolusjon innen treskruer.

- Oppbyggingen, kombinert med det bestandige belegget, Delta Seal, gir store tidsbesparelser og svært høy korrosjonsbestandighet. Kombiskruen er på mange måter det neste steget videre fra en fransk treskrue, sier produktsjef, Magnus Stensaas, i en pressemelding.

- En viktig fordel med kombiskruen er at man ikke trenger å forbore, takket være skruens motgjenge som reduserer faren for sprekkdannelse ved montering. Sammenlignet med tradisjonelle franske treskruer vil man her kunne spare enormt mye tid på små og store prosjekter, fremhever Stensaas.

Skruen har asymmetrisk gjengegeometri i tillegg til at den er herdet, noe som gir 20-30 % høyere kapasitet enn tradisjonelle franske treskruer. ASSY 3.0 Kombi kan brukes på alle type jobber der man bruker franske treskruer i dag, som sammenføyning av bærende treforbindelser og stål til tre-applikasjoner.

- Kombiskruen har også fordelen av at man både kan bruke tradisjonell sekskantpipe og AW-bits. Ellers er skruen utstyrt med skaftfres, som reduserer innskruingsmomentet, kjent fra resten av ASSY-serien. Det at man trenger mindre kraft for å montere skruen sparer ikke bare tid, men skåner også maskin og håndverker, understreker Stensaas.

- En annen viktig fordel med ASSY Kombi 3.0 Delta Seal, er det unike belegget. Å bygge i Norge kan være krevende grunnet det harde klimaet, i tillegg til at vi bruker mye modifisert trevirke som er svært korrosivt mot korrosjonsbeskyttende belegg, forteller Stensaas og legger vekt på at det gjennomtestede Delta Seal-belegget gir høy beskyttelse.

- Belegget gir skruen en enorm bestandighet mot korrosjon, samtidig som det har gode mekaniske egenskaper og kan eksponeres for høye temperaturer. Dette betyr i korte trekk at selv om du skrur i svært hardt materiale med høy friksjon vil belegget fremdeles være intakt etter montering, sier han.

- Jeg tror mange som har brukt franske treskruer vil oppleve en mye enklere montering med vår kombiskrue, forteller Stensaas. Mange er godt vant med en skrue som har vært relativt uendret i veldig mange år, men tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder er ekstremt positive. Tidsbesparelsen ved montasje samt den økte lastkapasiteten gjør rett og slett kombiskruen til et solid fremskritt, avslutter Stensaas.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår