En internasjonal møteplass

 
En internasjonal møteplassEn gjeng representanter for latviske bedrifter. Fra venstre: Edvins Lapinskis, Marta Lapinska, Anitra Pepina og Edgars Gaikis. (Foto: Tore Kubberød)
Siden 1954 har Bygg Reis Deg vært den største og viktigste møteplassen for alle som driver i norsk byggenæring. Men BRD har også blitt en viktig arena for internasjonale aktører.

Av Tore Kubberød

Da styreleder Carl Otto Løvenskiold i Bygg Reis Deg kunne ønske alle velkommen under åpningen onsdag så syntes han også at det var gledelig hvor stor den utenlandske representasjonen har blitt på det som er den viktigste utstillingen for norsk byggenæring.

– Vi er større enn noen gang, og det har også utenlandske aktører fått med seg. Blant de 563 utstillerne har vi nå representanter for hele 17 forskjellige nasjoner. Det er mange som ser nytten av å presentere sine produkter og tjenester for et stort publikum. I løpet av disse dagene vil jo rundt 45000 mennesker være innom og da får utstillerne stor oppmerksomhet, sa han.

Sverige og Danmark er naturlig nok sterkt representert i utstillingshallene på Norges Varemesse, men det er også andre land som gjør seg sterkt bemerket. Et av dem er Latvia som har et helt kvartal. Her er det et spenn av bedrifter som samarbeider om å profilere latvisk næringsliv.

– Noen av oss eksporterer allerede til Norge. Standene fra Latvia er organisert av myndighetene. Det er de som er brobygger og initiativtaker til at vi nå får sjansen til å markedsføre oss i Norge, sier Edgars Gaikis.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår