En av årets ledertalenter

 
En av årets ledertalenter
For niende gang kåret fredag kveld E24 årets ledertalenter. Raymond Gabrielsen, direktør for forretningsutvikling i Kesko Building and Technical Trade Norway, kom på listen over landets 10 største ledertalenter.

– Jeg opplever det som en stor ære å få komme på samme liste som så mange dyktige ledere i Norge. Dette hadde jeg likevel ikke klart uten alle de i Byggmakker og Kesko som gjennom årene har gitt meg muligheten til å vokse og utvikle meg, sier Gabrielsen.

Allerede i juni måned startet E24 arbeidet med å finne kandidater til årets ledertalent, ved å etterspørre nominasjoner. Etter en møysommelig og grundig prosess presenterte en ekstern jury fredag kveld landets nærmere 100 ledertalenter.

Juryens begrunnelse for å sette Gabrielsen på topp 10-lista var: I 2004 begynte han som selger i Byggmakker, og har så gått hele veien til topps i selskapet. Underveis har Raymond Gabrielsen gjennomført krevende strukturelle endringsprosesser og vist at han kam kombinere sterk resultatorientering med evne til å se folk og forstå situasjoner. Han nyter stor respekt i selskapet og i en bransje i rask forandring. Raymond omtales konsekvent som en dyktig og moderne leder med bred innsikt og et åpenbart potensial for topplederstillinger.

Gabrielsen er den eneste personen i år som kommer fra BAE-næringen og byggevarebransjen. - Jeg er utrolig stolt av og blir inspirert av å ha Raymond på laget. Han har en faglig bredde og tyngde i det han gjør, samtidig som han har gode personlige egenskaper. Derfor er han både godt likt og leverer gode resultater, sier Knut Strand Jacobsen, administrerende direktør i Kesko Building and Technical Trade.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle