ELOP tildelt støtte fra Innovasjon Norge

 
ELOP tildelt støtte fra Innovasjon Norge
ELOP har nylig fått tildelt støtte fra Innovasjon Norge. Midlene vil bidra til ytterligere trykk på produkt og markedsutvikling av ELOPs løsninger.

– Norge har en stor utfordring i å utvikle grønn eksportindustri for å erstatte dagens eksportvarer som fases ut etter hvert som olje- og gassindustrien skaleres ned. I virkemiddelapparatet er vi derfor glade for å kunne støtte kunnskapsbedrifter som ELOP, som har en sterk grønn profil, og hvor det internasjonale potensialet syntes stort, sier Mathias Bakke Haugen, finanseringsrådgiver i Innovasjon Norge, i en pressemelding. 

Trygger veien til markedet med unik løsning
Innovasjon Norge støtter ELOP med tilskudd og lån på til sammen NOK 7.4 millioner. Midlene vil benyttes til videre teknologiutvikling og testing frem mot en produktlansering senere i år.

ELOP har utviklet og designet en unik ultralydteknologi og software for inspeksjon og kartlegging av kritisk betonginfrastruktur. Løsningen leverer systematiserte data i form av sanntids 3D-bilder og analyser som avdekker tilstanden til betongkonstruksjoner. Med denne innsikten bidrar ELOPs teknologi til økt trygghet og bedre ressursutnyttelse på kritisk infrastruktur. Teknologien muliggjør mer målrettet vedlikehold, og dermed store gevinster miljømessige og samfunnssøkonomisk.

– Samarbeidet med Innovasjon Norge har betydd mye for oss, både når det gjelder finansiell støtte og rådgivning. Vi er takknemlig for at dette samarbeidet videreføres når vi nå er i gang med videre kommersialisering og vekst, sier administrerende direktør i ELOP, Kjersti Kanne.

Stor interesse
ELOPs teknologi og den positive påvirkningen løsningen har på miljø, sikkerhet og økonomi, har vekket interesse blant flere norske og internasjonale aktører innenfor vedlikehold av bygg og annen infrastruktur. ELOP står nå godt finansielt rustet til utvikling og kommersialisering av teknologi og produkter fremover.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår