Ellen Heier ny bærekraftsansvarlig for bygg og eiendom i Norconsult

 
Ellen Heier ny bærekraftsansvarlig for bygg og eiendom i NorconsultEllen Heier har begynt som bærekraftsansvarlig for markedsområde Bygg og eiendom i Norconsult. (Foto: Norconsult)
Ellen Heier (45) har begynt som bærekraftsansvarlig for markedsområde Bygg og eiendom i Norconsult. Heier er utdannet arkitekt, med spisskompetanse innen bærekraftig arkitektur.

Heier har en master i arkitektur fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole (KADK) i København, og har lang erfaring fra flere store arkitektselskap i Norge, men også i Danmark og Sverige. I Norge har hun blant annet jobbet 15 år i Snøhetta, der hun har vært involvert som arkitekt og prosjektleder for flere Powerhouse-prosjekter. Heier har 13 års erfaring som prosjektleder, og har de siste ni årene hatt et særskilt fokus på bærekraftig arkitektur. Blant annet er hun sertifisert BREEAM AP.

Bærekraft er en av Norconsults tre strategiske satsningsområder, og er en viktig komponent i selskapets rådgiveroppdrag. For å spisse seg ytterligere innen bærekraft knyttet til bygg og eiendom, var det naturlig å ansette en fagspesialist med overordnet ansvar for nettopp dette.

– Ellen har mange års erfaring fra ambisiøse miljøprosjekter innen bygg og eiendom. Dette, kombinert med hennes solide tverrfaglige kompetanse og dyptgående prosessforståelse, gjør at vi er meget glade for at hun takket ja til tilbudet om å lede bærekraftsarbeidet innen bygg og eiendom i Norconsult, sier Kjetil Ruud, leder for markedsområde bygg og eiendom i Norconsult og for divisjon Bygg og anlegg.

– Norconsult kombinerer tverrfaglighet og høye bærekraftambisjoner. Jeg er takknemlig for å få mulighet til å jobbe med vår tids viktigste utfordringer sammen med høykompetente folk i en bedrift med et stort nedslagsfelt, og gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven, sier Heier.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår