Elektroniske mannskapslister enklere for alle

 
Elektroniske mannskapslister enklere for alle
Digitaliser mannskapslistene med app på smarttelefon. Infobric bredder utvalget for mannskapsregistrering og lanserer appen Ease CheckIn. Bygge- og anleggsplassene får nå enda mer fleksible løsninger for etterlevelse av byggherreforskrift §15 av 1. juli 2017. Og appen, den er gratis å laste ned.

Gjør mannskapsregistreringen enkel for mannskapet med appen Ease CheckIn. Den lastes ned gratis fra App Store eller Google Play. Ved et tastetrykk registrerer de seg inn og ut av den elektroniske mannskapslisten. Appen gjør også håndtering av elektroniske mannskapslister mer tidsbesparende for ansvarshavende ved at man kan velge om mannskapslisten skal gjøre seg selv. Som alle andre produkter fra Infobric er appen Ease CheckIn koblet til webtjenesten Ease hvor mannskapslisten oppdateres automatisk og vises i sanntid.

- App er en utmerket løsning for anlegg hvor prosjektet strekker seg over en lang distanse, mindre og åpne byggeplasser eller kortere oppdrag. Appen er også utmerket som supplement til Regboks, Infobrics fast monterte enhet for inn- og utsjekk med HMS-kort. For lukkede byggeprosjekter tilbyr Infobric adgangskontroll med HMS-kortleser på rotasjonsporten som løsning for etterlevelse av byggherreforskriften §15, sier Line Pedersen, Markedsansvarlig i Infobric.

Når kostnadsreduksjon teller
Byggebransjen digitaliserer for å møte fremtidens utfordringer. Tiden er inne for en smartere løsning for føring av mannskapslister som sparer kostnader i forhold til føring med Excel, penn og papir. Appen er gratis å laste ned og kostnaden er kun forbundet til det månedlige abonnementet som påløper når byggeprosjektet er aktivt.

La oss si at det går med 3 minutter per dag per ansatt i administrasjon rundt håndtering av manuelle mannskapslister i Excel. Det blir en hel time i måneden per ansatt. Hvis vi sier at månedslønnen er kr 38 000,- og de sosiale utgiftene er 35% blir totalkostnaden for manuelle mannskapslister per måned for et mannskap på 10 personer kr 3 200,-. App kostnaden for et byggeprosjekt på kr 30 millioner er til sammenligning kr 300,- uansett antall brukere og avtale med Infobric. Valget om å digitalisere burde således være et lett valg for byggebransjen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår