Elektrisk tralle for trapper og bakker

 
Elektrisk tralle for trapper og bakkerBildet: Attack Step håndterer tunge gjenstander som verktøy, byggematerialer, vinduer, hvitevarer og møbler
Nyheten Attack Step er en tralle med integrert elektrisk beltedrift – noe som gjør den praktisk når tungt utstyr skal fraktes opp eller ned trapper og bratte bakker.

En vanlig sekketralle kommer sjelden til god nytte når tung last skal opp eller ned trapper og bratte bakker. Nå lanseres Attack Step, en trappetralle utviklet med elektrisk beltedrift som enkelt håndterer disse utfordringene.

- Beltene, som er festet bak på trallen, senkes ned i riktig vinkel og gir fremdrift når trallen glir over trappetrinnene. Dermed gjør den elektriske motoren hele fraktejobben når lasten skal opp – eller stabiliserer og bremser farten når tung last skal ned bratte bakker og trapper. Trallen kan dessuten også leveres med monterbar stol og med feste for rullestol, noe som også gjør det lett å frakte personer i trapper, skriver Wee Group i en pressemelding.

- Attack Step håndterer tunge gjenstander som verktøy, byggematerialer, vinduer, hvitevarer og møbler – og blir i så måte et nyttig redskap både i bygg- og anleggsbransjen, transportbransjen, logistikk og lager, flyttebransjen og i helsesektoren. Step kan raskt flatpakkes og er enkel å transportere med seg på oppdrag, heter det videre.

Attack Step gjør unna mellom 45 og 55 trappetrinn i minuttet, og er utstyrt med instrumenter for hastighetsjustering og belysning. Et fulladet 36 V batteri gir opp til to timers effektiv kjøring. Trallen veier 45 kg, har en maksimalkapasitet på 160 kg og koster fra kr. 16 000 + mva.

For mer informasjon, se wee.no

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår