Eidsvoll kommune utlyser arkitektkonkurranse

 
Eidsvoll kommune utlyser arkitektkonkurranseIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Eidsvoll kommune inviterer til arkitektkonkurranse for utvidelse Vilberg barnehage.

Av Bjørn Laberg

Eidsvoll kommune skal bygge ut eksisterende Vilberg barnehage med ytterligere 6 avdelinger slik at barnehagen totalt har 10 avdelinger. I den forbindelse har kommunen behov for arkitektfaglig bistand for gjennomføring av mulighetsstudie og skisseprosjekt.

Det legges til grunn at arealbehov for 6 avdelinger samt personalavdeling er på cirka 800 kvm. Som opsjoner ligger forprosjekt samt utarbeidelse av konkurransedokumenter. Nytt bygg skal oppfylle krav til passivhusstandard. Utover dette er det ikke satt miljøambisjoner for prosjektet.

Første del av oppdraget vil være en utredning og mulighetsstudie for å kartlegge hvordan krav, behov og ønsker kan innarbeides i det totale prosjektet. Dette arbeidet skal utføres i nært samarbeid mellom arkitekt, byggherre og brukergruppe.

- Ut av denne utredningsfasen skal det komme 2-3 alternative muligheter som igjen skal «kokes ned» til et omforent konsept som skal videreføres til ferdig skisseprosjekt. Det konsept som utarbeides skal baseres på de eksisterende prognoser, behov fra barnehagen og tilpasninger. LARK, RIBr, IARK og RIAku inngår i arkitektens kontrakt. Detaljregulering utføres av valgt arkitekt, heter det blant annet i konkurransegrunnlaget.

Det skal legges vekt på et variert uteområde tilpasset aldersgruppen ved barnehagen samt at det skal kunne brukes i pedagogisk sammenheng. Det er ønskelig med et akebakke/amfi som kan samle barnehagens barn. I tillegg skal det vurderes om deler av anlegget kan utføres som nærmiljøanlegg.

Tilbudsfrist: 1. juni 2020

Kilder: Byggfakta Live / ByggeNorge / TendSign / Eidsvoll kommune

 

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta Live.


 

Last også ned vår rapport om: De 100 kommunene som har de største prosjektplanene

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår