Dyson Cyclone V10: Erstatter den vanlige støvsugeren

 
Dyson Cyclone V10: Erstatter den vanlige støvsugeren
Endelig finnes det en trådløs støvsuger med sugekraften til en tradisjonell støvsuger1. Dyson Cyclone V10 er grunnen til at Dyson slutter å utvikle støvsugere med den klassiske strømledningen.

Dysons ingeniører har ved hjelp av ny avansert teknologi skapt den kraftigste trådløse støvsugeren noensinne2. Med den helt nye Dyson Cyclone V10 – og de ulike munnstykkene – støvsuger du enkelt tepper, gulv, vegger og tak uten at du trenger å bekymre deg for å rive ned lamper og dyre vaser. Og med en enkel «pek og trykk»-mekanisme, tømmer du beholderen for støv og smuss på en enkel og hygienisk måte.

– En kraftig maskin starter med en effektiv motor. Dysons digitale V10-motor er vår mest avanserte noensinne. Det er den som gjorde det mulig for oss å totalt endre formen på støvsugeren. Dyson Cyclone V10-støvsugeren er så lett og kraftig at den kan rengjøre hver eneste krok i hjemmet ditt. Det er grunnen til jeg nå har sluttet å utvikle de klassiske støvsugerne, forteller James Dyson. 

Motor og teknologi
Dysons digitale V10-motor veier nesten bare halvparten av forgjengeren, og roterer opptil 125 000 ganger i minuttet. Sammenlignet med Dysons aller første V2-motor, er kraft-til-vekt-forholdet tredoblet. 14 sykloner generer krefter på over 79 000 G, og sørger for å kaste mikroskopiske partikler, som pollen og bakterier, inn i beholderen. På denne måten unngår man at støv og skitt samler seg i filteret, kveler luftstrømmen og reduserer sugekraften. Man har også rotert beholderen og motoren slik at luften trekkes inn i syklonene i en rett linje. Dette gir Dyson Cyclone V10 20 prosent kraftigere sugeevne enn Dyson V8-støvsugeren3
 
Dyson Cyclone V10 sitt filtersystem fanger opp 99,97 prosent av alle partikler ned til 0,3 mikroner. Slik unngår man at støv, allergener og bakterier som nettopp har blitt støvsugd skytes rett ut i rommet igjen. 

Batteri og sugekraft

Dyson Cyclone V10 har tre ulike moduser for alle typer underlag og utfordringer, slik at du ikke bruker mer strøm enn nødvendig. For å kunne erstatte en tradisjonell støvsuger må man kunne støvsuge hele huset uten tap av sugeevne. I motsetning til vanlige støvsugere, som skrus av og på før og etter rengjøringen, Dysons støvsugere en trigger som man holer inne når man støvsuger. På denne måten sparer man strøm når man går fra rom til rom eller flytter på møbler. Dysons ingeniører har forbedret batterikapasiteten på helt nye Dyson Cyclone V10, slik at du får opptil 60 minutter jevn sugeevne uten tap av kraft4.

Munnstykker 
Det er ikke bare motoren og filtersystemet som gjør Dyson Cyclone V10 til en unik støvsuger. Med Dyson Cyclone V10 følger det også med et bredt utvalg av ulike munnstykker for enkel rengjøring på alle typer overflater. To motoriserte munnstykker sørger for en effektiv rengjøring. Det ene munnstykket har en roterende børste som fjerner hår og inngrodd smuss fra tepper, mens det andre har en myk rull i nylonstoff og antistatisk materiale som er nådeløst mot smuss på harde flater. I tillegg til disse to store munnstykkene, følger det med flere mindre munnstykker for rengjøring av mindre tilgjengelige steder, som sofasprekker og persienner.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår