Duggfrie vernebriller

 
Duggfrie vernebriller
Honeywell (NYSE: HON) kunngjorde i dag at det bransjeledende HydroShield™ antiduggbelegget nå er tilgjengelig i hele Europa på de mest solgte modellene av vernebriller, noe som øker sikkerheten til brukerne ved å gi opptil 20 ganger bedre duggfri beskyttelse og dobbelt så høy ripebestandighet .

HydroShields overlegne antiduggbelegg er tilgjengelig på Honeywells XC-, PROTÉGÉ- og ADAPTEC-briller samt MAXX PRO-briller og forbedrer brukernes sikkerhet og produktivitet, mens ripefastheten forlenger levetiden til brilleglasset. Den doble hydrofile/hydrofobe virkningen sørger for at fuktighet absorberes av glasset mens vanndråpene avstøtes mot sidene, noe som bidrar til å holde glasset klart. Hydroshield ble lansert i Amerika tidligere i år.

- Duggdannelse er den største utfordringen brukerne står overfor ved bruk av vernebriller. Dårlig sikt på grunn av uklart glass gjør at brukerne tar av seg vernebrillene for å tørke glasset rent, noe som kan utsette dem for alvorlig skade og redusere produktiviteten, sier Stephanie Quilliet, strategisk produktleder, EMEA, Honeywell Industrial Safety. "Med HydroShield kan alle jobbe duggfritt lenger enn noen gang før, og dette hjelper dem å holde seg trygge og fokuserte på oppgaven de skal utføre."

HydroShield er permanent integrert i linsen og konstruert for å fungere selv etter lang tids slitasje eller gjentatt rengjøring, og er testet i henhold til europeisk EN 166/168-standard for personlig øyevern. I denne testen blir et brilleglass gjennomdynket i to timer for å simulere den kumulative fuktigheten som glasset blir utsatt for over tid fra svette, vask og arbeidsmiljø. Etter at brilleglasset er tørket, oversprøytes det med damp, og tiden til duggdannelse blir målt. Under testen forblir HydroShield-belagte linser duggfrie i mer enn to minutter, noe som var lenger enn for de fleste konkurrentene.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår