Dreyer går av som Eiendom Norge-direktør

 
Dreyer går av som Eiendom Norge-direktørDreyer på pressekonferanse for Eiendom Norges boligprisstatistikk. Foto: Peder Tollersrud (Eiendom Norge).
Christian V. Dreyer slutter som Eiendom Norge-direktør 31. desember 2019.

Eiendom Norge-direktør Christian Vammervold Dreyer har denne uken levert styret sin oppsigelse som administrerende direktør.

Han har sagt opp sin stilling, da han fra 2. januar 2020 skal begynne i en nyopprettet stilling som direktør for kommunikasjon- og samfunnskontakt i eiendomsselskapet Fredensborg AS.

Christian Vammervold Dreyer har vært direktør i Eiendom Norge siden april 2013.

Uvurderlig innsats
- Det er vemodig at Dreyer som har vært en så tydelig stemme for eiendomsmeglingsbransjen, og bygget opp Eiendom Norge til å bli en markant bolig- og bransjepolitisk aktør nå slutter.

- Jeg vil benytte anledningen til å takke ham for den innsatsen han har lagt ned for bransjen og organisasjonen, sier Eiendom Norges styreleder og administrerende direktør i Privatmegleren Grethe W. Meier.

- Jeg vil særlig fremheve arbeidet Dreyer har gjort for å heve kvaliteten på Eiendom Norges boligprisstatistikk i kombinasjon med en nøktern og saklig kommunikasjon av boligprisene.

- Dessuten har Dreyer tatt store grep i det langsiktige bransje- og boligpolitiske arbeidet blant med annet avhendingsloven, digitalisering innen eiendomsektoren og det varslede lovarbeidet med lov om eiendomsmegling, for å nevne noe.

Søker ny direktør
- Styret i Eiendom Norge vil jobbe aktivt for å finne en ny direktør for organisasjonen som kan videreføre arbeidet Dreyer har startet. Eiendom Norge har fått en viktig rolle i det norske samfunnet både som utgiver og forvalter av boligprisstatistikken og som bransje- og boligpolitisk aktør.

- Styret ønsker å bygge videre på den gode innsatsen Dreyer har utført, avslutter Meier.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår