Dokumentstyrer - Jernbane

 
Dokumentstyrer - Jernbane
Vil du utvikle deg som Dokumentstyrer på spennende jernbaneprosjekter? De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prestisjeprosjekter som Fornebubanen, InterCity Østfoldbanen og flere spennende prosjekter landet rundt. Vi har nå behov for en strukturert og fremoverlent Dokumentstyrer, som også kan bistå som Kvalitetskoordinator på jernbaneprosjektene våre. Er du klar for nye utfordringer?

FÅ ANSVARET FOR KVALITETSSIKRING AV TEKNISK DOKUMENTASJON

Som dokumentstyrer vil din primære arbeidsoppgave være å ivareta dokumentstyringen i prosjekter. Dette innebærer blant annet veiledning, opplæring og støtte innenfor dokumenthåndtering. I tillegg vil du stå for kvalitetssikringen av all teknisk dokumentasjon og påse at overordnede krav/regelverk innenfor fagområdet etterleves. Du vil være i kontakt med kunder for å sørge for optimal dokumentbehandling, og at vi etterlever kundens styringsdokumentasjon og prosedyrer. I tillegg vil du også tilby generell prosjektstøtte gjennom planleggingsfasen, og ved behov bistå som Kvalitetskoordinator.

DU ER STRUKTURERT, NØYAKTIG OG HAR ET GODT ØYE FOR DETALJER

Vi ser etter deg som har erfaring innen teknisk dokumenthåndtering, og som er strukturert, nøyaktig og serviceinnstilt. Du har gjerne relevant utdanning på høyskole-/universitetsnivå innen dokumentkontroll, men relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse. Har du erfaring fra byggherreorganisasjon, som rådgiver eller entreprenør, vil det være en fordel.

I tillegg kan du kjenne deg igjen i flere av følgende utsagn:

  • Du har gode holdninger til sikkerhet og kvalitet
  • Du evner å jobbe både selvstendig og i team
  • Du har gode kommunikasjonsevner, og er positiv og utadvendt
  • Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Inger Hyllene (Seksjonsleder) på telefon: +47 41214340

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 20. mars 2019. Arbeidssted vil være Oslo (Hasle/Løren). Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår