Direktør PMO

 
Direktør PMO
Porteføljestyring – Metodikkutvikling – Kompetansebygging

Arbeidssted: GK Norge AS
Søknadsfrist: Snarest

GK i Norge er i en spennende fase med implementering av ny konsernstrategi, G-Kraft, og med ny ledelse. Selskapet skal ta en tydelig klimaposisjon gjennom økt satsning på teknologi og innovasjon.

Direktør PMO er en nyopprettet stilling som skal lede oppbygging og utvikling av et sentralt Project Management Office for GK i Norge. Hovedmålet er å styrke gjennomføringsevne og lønnsomhet på entreprise-siden – riktige prosjekter gjennomført på rett måte. Leder av PMO vil ha ansvar for portefølje- og prosjekteierstyring for de største prosjektene i tillegg til utvikling og implementering av selskapets prosjektmetodikk. Rett kandidat vil bli sentral i å meisle ut retning og utviklingsplaner for området.

Vi ser etter en strategisk og forretningsorientert leder med bred erfaring fra større prosjektvirksomheter, primært innen bygg og anlegg eller relaterte bransjer. Du er en handlekraftig og tydelig leder og trives med endring og utvikling, kompleksitet og det å finne løsninger i tett samarbeid med dine medarbeidere og samarbeidspartnere. Du kommuniserer godt på skandinavisk og engelsk, har høyere utdanning og et engasjement for bærekraftig utvikling.

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101, eller Rune Hope, tlf. 450 75 000. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i den innledende fasen. Søknad med CV sendes snarest via www.visindi.no.

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår