DEWALT lanserer to børsteløse stikksager

 
DEWALT lanserer to børsteløse stikksager
DEWALTs lanserer to nye stikksager i det børsteløse og batteridrevne 18V XR-sortimentet.

Nå forsterkes DEWALTs mye omtalte 18V XR-sortiment med to børsteløse stikksager. Den nye motoren har ekstra lang kjøretid, spesielt tilpasset moderne byggeplasser.

- De to nye modellene skiller seg fra hverandre ved at de har forskjellige håndtak. DCS334 med topphåndtak og DCS335 med et kompakthåndtak (body grip), skriver DEWALT i en pressemelding.

DCS334, med topphåndtak, brukes ofte til å sage materialet fra oversiden. Mange nordiske håndverkere er vandt til å sage fra undersiden for å unngå fliser på den synlige delen av materialet. Derfor har DEWALT også utviklet DCS335 med et kompakthåndtak (body grip) som enkelt håndterer saging fra undersiden.

De nye stikksagene er lettere, mer kompakte og gir en bedre ergonomisk håndtering av verktøyet. I tillegg er de stillegående og har lavere vibrasjonsnivåer sammenlignet med tidligere modeller. Sagene har smarte funksjoner som gjør justeringene usedvanlig enkle og raske. Sagbladet kan enkelt byttes med et håndgrep på forsiden av sagen, uten behov for verktøy.

Bunnplaten er enkel å løsne og kan vinkles i begge retninger, for skrå snitt. For maksimal oversikt og kontroll over saglinjen er stikksagene utstyrt med to LED-lys og en integrert støvblåser som holder kuttet rent for spon. Stikksagene er kompatible med støvsystemet Airlock, for enkel og sikker tilkobling til støvsuger.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår