Det skal bli tryggere å passere Klavefjell

 
Det skal bli tryggere å passere Klavefjell
Fv. 120 mellom Tunhovd og Øygardsgrend skal bli tryggere for trafikantene.

Derfor er fv. 120 stengt på dagtid mandag-onsdag mellom 07.00 og 19.00 og torsdag 07.00-15.00. I tillegg er vegen åpen en halvtime hver dag i lunsjen mellom 12.00 og 12.30.

Berg rensk først

Det ser ut til å fungere greit. I tillegg er det åpnet for at skolebussene til og fra Tunhovd morgen og ettermiddag også kan få følge av andre biler som skulle trenge det.

De første ukene har det pågått bergrensk i det stupbratte fjellet. Da vi besøkte stedet tirsdag formiddag, var det ingen biler som ventet på åpning klokken 12.00.

Fram til vegen ble stengt igjen en halv time senere hadde det bare passert 15-20 biler inkludert to busser og en lastebil.

Snart i gang med rassikringsgjerde

– Renskearbeidet startet i begynnelsen av september. Det vil ventelig ta noen uker å få rensket ned alt løst berg på hele strekningen, som er på vel 450 meter. Arbeidet med rassikringsgjerde starter nå opp der det er rensket ferdig, forteller byggeleder Odd Gulaker i Statens vegvesen.

Stenging av vegen mandag-torsdag vil i første omgang opprettholdes fram til slutten av november i år.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår