Derfor bør du velge heller fra Aaltvedt

 
Derfor bør du velge heller fra Aaltvedt
Heller og belegningsstein er solide valg til uterommet. Få med deg de viktigste fordelene knyttet til holdbarhet, miljø og vedlikehold.

ANNONSE

Der folk skal ferdes og oppholde seg over tid, må underlaget være holdbart og stabilt. Det estetiske bør spille på lag med resten av omgivelsene. Da er heller og belegningsstein fra Aaltvedt solide valg. Du kan trygt si at vår spesialitet er vakre og varige uterom. Vi lager betongprodukter av kortreiste råvarer i fabrikken vår på Vold i Skien. Produktene er holdbare, tilnærmet vedlikeholdsfrie og enkle å rengjøre; i mange tilfeller billigere og mer miljørikitige alternativer enn asfalt og granitt.

Populære produkter
Heller og belegningsstein blir stadig mer populært på grunn av den imponerende slitestyrken. Med vårt produktutvalg skaper du et utemiljø som spiller på lag med omgivelsene forøvrig. Heller kommer i kvadratiske og rektangulære varianter, i tykkelse fra 5cm til 10cm, med rene linjer og slette overflater. De passer inn uansett arkitektonisk stil, og pryder allerede mangt et inngangsparti og torg over hele landet.

ECOproduct og Breeam poeng
Kravene blir stadig høyere til offentlige uterom. Ikke bare med tanke på estetikk og holdbarhet, men også miljøavtrykk og sirkulærøkonomi. Våre egenproduserte heller er ECO-Product sertifiserte og gir Breeam-poeng. Denne sertifiseringen og dette samarbeidet mellom Grønn Byggallianse og Byggtjeneste skal gjøre det lettere å ta grønne valg i byggeprosessen. Produktene er vurdert etter kategorier som energibelastning, klimagassutslipp og innhold av helse- og miljøfarlige stoffer.

NOx-reduserende behandling
For å gjøre miljøvalget enda litt enklere, tilbyr vi en overflatebehandling på belegningsstein og heller som reduserer miljøgiften NOx. NOx forurensning kan blant annet føre til luftveissykdommer og sur nedbør. Den klare væsken trekker ned i og binder seg til betongen. Det naturlige virkestoffet titandioksid blir aktivisert ved hjelp av UV-stråler fra solen, og NOx i luften blir til salt som vaskes bort med regnet. Behandlingen renser luften og minsker risikoen for sykdommer. Bra for folk og bra for miljøet!

Permeable dekker
Trafikkerte byer og tettsteder er ofte belagt med asfalt og tette dekker, noe som hindrer naturlig drenering av regnvann. Med permeable dekker er perfekt, som for eksempel Aquastein, blir det mulig å håndtere overvannet i åpne løsninger. Vannet føres gjennom belegningen og ned til velgraderte masser i underlaget. Disse massene fungerer som et slags lokalt vannlager. Her går vannet sakte ned i bakken eller føres videre til et dreneringssystem.

Målet er blant annet å:

  • Redusere flomfare.
  • Hindre skader på bygninger og infrastruktur.
  • Redusere kostnader i overvannsanlegg som sluk, kummer, rør og magasiner.
  • Redusere forurensningen i vassdrag.

Les mer på vår nettside her.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår