Denne bajonettsagen er et monster på batteri

 
Denne bajonettsagen er et monster på batteri
Det er kanskje litt i overkant å kalle et verktøy et monster. Men med akkurat denne bajonettsagen er det en god beskrivelse. Og når vi sier at den går på batteri, er det en enda mer imponerende betegnelse.

ANNONSE

Når effektivitet er viktig
Når det gjelder effektivitet, kan denne bajonettsagen fra HiKOKI utkonkurrere de fleste. Det gjelder ikke bare de på batteri, men også de som går på nettstrøm. Med sin unike pendelfunksjon spiser den seg igjennom treverket i en imponerende fart. Faktisk bruker HiKOKIs MULTI VOLT 36V bajonettsag under 6 sekunder på å kutte en 48x223mm bjelke. Og med riktig blad så spiser den seg like fort igjennom eventuelle skruer eller spiker som er i veien. Dette er rett og slett imponerende. Prøv selv – så skjønner du hva vi sier.

Pendelfunksjon enkelt forklart
CR36DA har en pendel som ikke bare går ut og inn, men som pendler i en bane. På denne måten spiser bajonettsagen seg raskt nedover i treverket. Heldigvis kan denne pendelfunksjonen enkelt slås av når du sager i metall, for da vil pendelfunksjonen kun få bladet til å hoppe.

Over dobbelt så rask, men likevel lavere vibrasjonsverdier
Det er viktig å ikke inngå noe kompromiss med vibrasjonsverdier for å oppnå raske kutt. Den nye MULTI VOLT-bajonettsagen har redusert vibrasjonsverdiene helt ned til 10,7 m/s2 på fronthåndtaket og 13,2 m/s2 på bakre håndtak. De lave verdiene er oppnådd ved hjelp av doble motvekter som roterer i motsatt retning.

Med MULTI VOLT er det du som bestemmer!
MULTI VOLT-batteriet med 36V gir dobbel kraft fra dagens 18V og kan derfor endelig utfordre tradisjonelt nettstrømverktøy fullt ut. Med MULTI VOLT har du fleksibilitet til å velge den strømkilden som passer best for deg.

Samme størrelse og vekt: A-batteriet har dobbelt så mye kraft som dagens 18V og gir hele 1080 W uten å gå på kompromiss med størrelse og vekt.

Mer kraft og lengre driftstid: B-batteriet er litt større, men gir mer kraft og driftstid. Da får du hele 1440 W og mer ampere.

Ubegrenset med driftstid: Bajonettsagen kan også brukes på nettstrøm. Da setter du inn adapteren og kobler til på vanlig måte. Med adapter får du selvsagt ubegrenset driftstid. Adapteren har totalt 6 meter ledning. 4 meter fra sagen til omformer og 2 meter fra omformer til kontakt. På den måten ligger omformeren pent på bakken selv om kontakten er litt oppe på veggen. Adapteren kan brukes på alle MULTI VOLT 36V-verktøy.

Markedets beste garanti og service
Hos HiKOKI har du markedets beste garanti med 3 år på alt av maskiner, ladere og batterier helt uten krav til registrering – uansett om du er forbruker eller proff. Og med lager og service i Norge så garanterer vi markedets beste service med kun 5 dager fra innlevert verktøy til du har det tilbake.

Mer om garantien.

Test selv – det er alltid det beste
Med vår fornøydhetsgaranti er det helt uproblematisk å teste MULTI VOLT-verktøyene til HiKOKI. Ta turen innom Maxbo og plukk med deg denne bajonettsagen eller et av de andre MULTI VOLT-verktøyene. Så kan du i ro og fred (i opptil 10 dager) teste verktøyet selv på de prosjektene du holder på med. Kommer du ikke tilbake med godfølelse og smil om munnen, er det ikke verre enn at vi tar imot verktøyet igjen og du får pengene tilbake.

Mer om fornøydhetsgarantien.


Mer informasjon om produktet på HiKOKI's nettside 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår