Demonstrerer Firebreather-teknologi

 
Demonstrerer Firebreather-teknologiBildet: Verdalsbedriften Securo vil under Bygg Reis Deg ha hovedfokus på egenproduserte produkter innen Firebreather-teknologi
TEMA BYGG REIS DEG 2017: – Vi vil under høstens messe som vanlig ha hovedfokus på våre egenproduserte produkter innen Firebreather-teknologi (FB), som FB Hulromsventil, FB Overstrømsventil, FB Takfotventil og FB Lufteluke, sier Tronn Røtvoll, salgssjef i Securo AS.

Av Bjørn Laberg

– I tillegg vil vi presentere to nye produkter. Det ene er unik branndør, med helt brannsikker ventilering og momentan brannstopp. Dette er en tradisjonell branndør med lufting, som momentant lukker ved brann. Det er mange bruksområder for slike, og eksempler kan være tekniske rom, der man vil lufte ut varme. Det kan også være trapperom, der det kan være overtrykk og dør ikke vil gå i lås ved alarm. Dørene kan leveres både med og uten brannsikkert luftelement og har godkjenning for brannklasse EI30 og EI60, sier Røtvoll.

– Den andre nyheten vi har med oss til Lillestrøm er EZ-Path - den passive og helt vedlikeholdsfrie løsningen for brannsikker gjennomføring av kabler i vegg og gulv. Kabelgjennomføringen inneholder en selvlukkende mekanisme som automatisk tilpasser seg mengden kabler. Tradisjonelle løsninger for kabelgjennomføringer krever endring av gjennomføringen hver gang du skal skifte eller føre gjennom en ny kabel. Jo flere endringer du gjør, jo mer koster det. Med EZ-Path gjør du dette uten noen endringer i systemet, helt vedlikeholdsfritt og uten avbrudd, hevder han.

Securo produserer og selger passive lufteventiler, som sørger for nødvendig lufting samtidig som de momentant blokkerer for spredning av brann. Bedriften er lokalisert i Verdal kommune i Nord-Trøndelag, med både kontor, lager og produksjon. Securo er i dag etablert med salgspartnere i Sverige, Finland, Danmark, Frankrike og Baltikum.

– Securo har hatt en meget bra start på 2017 og vi forventer at denne veksten fortsetter utover året. Vi opplever stor interesse for våre produkter. At vi nå har etableringer i flere land, håper vi etter hvert vil gi ytterligere vekst, sier Røtvoll til Byggfakta.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle