Degree of Freedom får rammeavtale med fylkeskommune

 
Degree of Freedom får rammeavtale med fylkeskommuneBildet: Gaute Mo, partner i Degree of Freedom
Trøndelag Fylkeskommune utlyste sist høst konkurranse om separate rammeavtaler knyttet til kjøp av rådgivertjenester innen ti ulike fagområder, med tre leverandører innen hvert fag og med fire års varighet. Innen faget byggeteknikk var det Degree of Freedom som hadde den høyeste poengsummen.

På andre og tredjeplass kom henholdvis Rambøll Norge og WSP Engineering. Hele femten tilbydere deltok, men tre oppfylte ikke kvalifiksjonskriteriene. De kvalifiserte tilbyderne ble evaluert på pris (40%) og gjennomføringsevne (60%), og hele fire av tolv tilbydere fikk høyere enn 50 av 60 poeng på gjennomføringsevne, inkludert Degree of Freedom.

- Etter vår vurdering har alle våre viktigste konkurrenter levert tilbud, og da er det en stor glede for oss å bli en av de få utvalgte tilbyderne, sier partner Gaute Mo i Degree of Freedom i en pressemelding.

- Det er ekstra hyggelig å se at de verdsetter et spesialistmiljø som det vi representerer er. Vårt internasjonale team med kontorer i Oslo, Valencia og Athen har bygget kompetanse over tid, og da er det gledelig at dette blir bekreftet gjennom særdeles gode karakterer i en viktig rammeavtale som dette, fortsetter Mo.

- Vi ser på dette som en god bekreftelse på det målrettede arbeidet vi har lagt ned over tid for å bygge kompetanse, referanser og CV’er med spesielt fokus på bærekraftige bygg og konstruksjoner, sier daglig leder på Oslo-kontoret, Birger Opgård.

- Trøndelag Fylkeskommune viser i konkurransegrunnlaget at de er ambisiøse med tanke på bærekraft og det er viktig for oss å prioritere slike bestillere slik at vi hele tiden utvikler nye ferdigheter. Dette treffer vår satsning innen bærekraftige konstruksjoner utrolig godt. Vi har målrettet samlet referanser og CV’er på komplekse bygge- og anleggsprosjekter, og de siste årene har vi fokusert spesielt på trekonstruksjoner, noe vi opplever at vi er ledende på i det norske markedet. Interessen for tre opplever vi er økende, og således merker vi også stor etterspørsel på våre tjenester fra ambisiøse byggherrer og utviklere, fortsetter Opgård.

- Med vår bakgrunn fra arkitektoniske prosjekter med Santiago Calatrava med flere opplever vi stor interesse på vår spesialkompetanse, spesielt fra arkitektene. Bakgrunnen til det er nok at vår tilnærming til arkitektur og komplekse prosjekter som ofte krever kompetanse og kreativitet når det kommer til det å løse konstruksjoner i tett samspill med arkitekturen. Vi takker for tilliten, og ser frem til et godt samarbeid, sier Gaute Mo avslutningsvis i pressemeldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår