DARK Gruppen åpner DARK Drammen

 
DARK Gruppen åpner DARK DrammenBildet: DARK Gruppen åpner kontor i Drammen med navnet DARK Drammen.
Det tverrfaglige arkitektkonsernet DARK Gruppen åpner kontor i Drammen med navnet DARK Drammen.

Her skal arkitekter fra datterselskapene DARK Arkitekter, Lark landskap og Zinc interiørarkitekter jobbe sammen.

— Vi åpner DARK Drammen fordi vi syntes utviklingen i byen er veldig spennende. Næringslivet og kommunen spiller på lag og ønsker å få til ting. Drammen er en by som vokser på alle mulig måter og kommer til å fortsette med det. Drammen har også dyktige utviklere og entreprenører som vi ønsker å jobbe sammen med. DARK Drammen ønsker å bidra til, og være med på, den veksten byen kommer til å oppleve i tiden fremover, sier Marianne Straume, daglig leder i DARK Drammen, i en pressemelding.

Satser tverrfaglig

—  Drammen er full av muligheter, og vi skal gripe dem! DARK Drammen blir et tverrfaglig kontor der arkitekter, urbanister, interiørarkitekter og landskapsarkitekter jobber sammen. DARK Drammen kommer til å bidra med kompetanse som vil være med å utvikle byggebransjen i Drammen videre, forteller Staume.

Geir Gustav Hantveit er konsernsjef i DARK Gruppen. I tillegg til å ha interiør, landskap og arkitekter samlet under samme tak på Skøyen har konsernet også et kontor i Stavanger kalt DARK Stavanger. Også der jobber de tre fagene tett sammen. Hantveit sier den gode tilgangen på dyktige folk i Drammen var avgjørende for å åpne kontor i byen.

– I DARK Gruppen samler vi på de beste folka. DARK Drammen blir et kontor med lokal forankring. Da vi søkte etter folk fant vi raskt mange dyktige arkitekter som ønsker å jobbe i Drammen, det gjør at vi ser lyst på fremtiden til kontoret. Et arkitektkontor består kun av kompetansen til de ansatte, heldigvis for oss har DARK Drammen allerede ansatt en gjeng med utrolig kompetente arkitekter, forteller Hantveit.

– En av DARK Drammens store fordeler er plasseringen. Det er lett å komme seg til Drammen og kontoret blir base for prosjektene vi har i Buskerud og sørover mot Vestfold. Buskerud og Vestfold er spennende områder for oss hvor vi ser et stort potensial i årene fremover. Da er det midt i blinken med base i Drammen, legger Hantveit til.

Lokal forankring

— Vi ønsker å tilby kundene våre i Drammen og omegn arkitekter med lokal forankring og kunnskap om området. Fordelen med DARK Drammen er tverrfagligheten og at kontoret er fleksibelt. Hvis våre kunder har behov for flere ressurser i perioder sitter 120 fagfolk i Oslo og Stavanger med mulighet til å supplere DARK Drammen når det trengs. Hvis kunder har behov for et mindre team der de kjenner alle involverte kan vi tilby det også, sier Straume.

Målet med satsingen

— Målet med å åpne DARK Drammen er skape god arkitektur og gjøre kundene våre fornøyde. Det skal vi få til ved å tilby et tverrfaglig sterkt kompetansemiljø der arkitekter, urbanister, interiørarkitekter og landskapsarkitekter jobber tett sammen. 

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår