Dana Lim fortsetter å vokse

 
Dana Lim fortsetter å vokseBildet: Dana Lim har de siste 11 regnskapsår presentert vekst i omsetningen. Bedriften mener de flotte resultatene blant annet er båret frem av deres fortsatte fokus på medarbeidernes trivsel.
Dana Lim har de siste 11 regnskapsår presentert vekst i omsetningen, og lander nå på et overskudd på 12,7 millioner danske kroner.

Nordens ledende produsent av lim, sparkel- og fugemasse sine flotte resultater er blant annet båret frem av virksomhetens fortsatte fokus på medarbeidernes trivsel.

Inntil videre har bygg- og anleggsbransjen i de nordiske landene klart seg godt igjennom koronapandemien. Det ser man også hos produsenten Dana Lim som for 11. år på rad har økt omsetningen. Virksomheten som leverer til bygg og anlegg i Norden har i år landet på en total omsetning på 439,9 millioner danske kr. Det er en vekst på ca. 6 prosent, sammenliknet med regnskapsåret 2018/2019.

- Med et overskudd på 12,7 millioner danske kroner har vi lykkes med å fortsette å vokse, og det er jeg veldig stolt over. Vi opplever et veldig høyt aktivitetsnivå og fortsetter med å tiltrekke, beholde og utvikle gode medarbeidere, sier administrerende direktør, Lars Christensen, i en pressemelding.

Dana Lim har de seneste tre årene blitt sertifisert av konsulenthuset Great Place to Work.

- Sertifiseringen handler nettopp om faktorer som trivsel, stolthet og glede over å være i selskapet. Det er verdier som Dana Lim prioriterer høyt i organisasjonen. Motiverte medarbeidere er nøkkelen til suksess. Spesielt i usikre tider hvor rammene kan plutselig endre seg fra en dag til en annen. Vi legger stor vekt på trivsel fordi det ikke bare har betydning for vår egen organisasjon, men også for våre relasjoner til kunder og samarbeidspartnere. Samtidig utgjør sertifiseringen et viktig element i vekststrategien vår hvor vi de kommende årene har fokus på vekst i både Norge og Sverige, sier Christensen avslutningsvis.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår