Dalux inngår strategisk samarbeid med JM

 
Dalux inngår strategisk samarbeid med JMIllustrasjonsbilde. Foto: Dalux
Dalux BIM-baserte verktøy vil støtte en modellbasert arbeidsform gjennom JMs virksomhet i Sverige, Norge og Finland.

JM fortsetter satsingen på digitale arbeidsmetoder i boligproduksjonen. Det siste trinnet i reisen er beslutningen om en felles plattform for prosjektsamhandling i konsernet. Valget falt på Dalux, som dermed blir en ny strategisk partner for JM.

Avtalen med JM er en viktig milepæl for Dalux

- Vi er selvsagt veldig glade og stolte over å inngå samarbeid med en av Nordens ledende boligprodusenter. JM er bransjeleder innen prosessbasert prosjektutvikling og har testet oss veldig nøye i evalueringsfasen. Det at vi nådde målstreken anser vi som et bevis på at vi har en god løsning for de som ønsker å jobbe smart, papirløst og modellbasert, sier Søren Hilligsøe, Business manager i Dalux Norge, i en pressemelding.

JMs forretningsutviklingssjef Per Lundquist snakker om bakgrunnen for valget av Dalux:

- Vi ser at Dalux passer veldig godt inn i våre planer for fremtidige digitale byggeprosjekt med fokus på modellbaserte prosesser. Med Dalux vil 3D-modellen være navet i arbeidsprosessene for både prosjektering og kvalitetssikring i byggeproduksjon, samtidig som vi får en uavbrutt informasjonsflyt gjennom hele prosessen. Dalux er valgt etter en grundig evaluering hvor verktøyet også er testet skarpt i pågående prosjekt, sier Lundquist.

Om JM

JM er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten er fokusert på nybygg av boliger i attraktive steder med vekt på store byområder og universitetssteder i Sverige, Norge og Finland. JM omsetter for cirka 15 milliarder SEK og har cirka 2500 ansatte.


Om Dalux

Dalux er et markedsledende programvareselskap som med sin brukervennlige og BIM-baserte systemstøtte ønsker å gi byggebransjen muligheten til å jobbe smartere, mer effektivt og mer bærekraftig fra design til ledelse. Dalux-løsninger brukes av ledende entreprenører, konsulenter og byggherrer i mer enn 125 land verden rundt.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår