Dag Ove Pettersen er ny daglig leder hos Cosentino

 
Dag Ove Pettersen er ny daglig leder hos CosentinoBildet: Dag Ove Pettersen
Den 10. august starter Dag Ove Pettersen (44) som ny daglig leder i Cosentino Norway AS.

Med bred yrkeserfaring fra byggevare, logistikk, oppsøkende salg og flere lederposisjoner i Norsk Hydro, får Cosentino en erfaren og energisk leder i arbeidet videre for å skape verdier innen design, arkitektur og innovasjon.

- Som markedsleder på sitt område (interiør) finnes det muligheter for å vokse på eksteriør, som for eksempel fasade, sier Pettersen.

Dag Ove er opprinnelig fra Vadsø, men bodd de siste 20 årene i Oslo. Den utadvendte finnmarkingen brenner for markedsføring og salg, og drives av salgsresultater og ferdige prosjekter.

- Vi ser frem til å ta imot Dag Ove Pettersen med hans personlige egenskaper, samt erfaringer og nettverk fra kontrakt/prosjektmarkedet, i særdeleshet fasadeindustrien. De siste årene har Cosentino hatt et økt fokus på prosjektmarkedet og Dag Oves profil passer spesielt godt til nettopp den strategien. Samtidig skal vi ta vare på og utvikle oss innen kjøkkenindustrien hvor lojale partnere og steinhuggere har hjulpet oss til den posisjonen vi har i markedet i dag, sier Hans Eg, Area Manager Denmark and Norway.

Ved siden av fasader og kjøkken utvikler Cosentino forretningen ytterligere innen eksempelvis møbelindustrien,
hoteller, restauranter og bad.

- Med vårt logistiske system og sterke merkevarer, Silestone® og Dekton®, i ryggen blir vi særdeles godt mottatt hver gang vi setter fokus på nye innsatsområder. Cosentino har en sterk tro på ytterligere vekst i Norge og med ansettelsen av Dag Ove Pettersen er vi klare for å ta neste skritt på reisen, slår Eg fast.

Cosentinogruppen står bak merkevarene Silestone® og Dekton® og er markedsledende innen overflater. Cosentino Norway AS er en del av Cosentino Group, som er en internasjonal enhet med en omsetning på over 1,1 milliarder euro i 2019 og implementert i 40 land med nesten 5000 ansatte over hele verden. Cosentino Norway AS ble startet i 2012, og hadde en omsetning på nær 60 millioner kroner i 2019.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår