Coop Sverige investerer tungt i Eskilstuna

 
Coop Sverige investerer tungt i EskilstunaBildet: I Eskilstuna logistikkpark vil Coop bygge to egne togspor på 1 km. Foto: Coop
Coop har bestemt seg for å investere i en ny, fullstendig automatisert vareterminal i Eskilstuna. På stedet vil Coop i tillegg bygge to egne togspor på 1 km.

Terminalen bygges i Eskilstuna logistikkpark og forventes å være i full drift i løpet av andre halvdel av 2024.

Terminalbygningen vil ha et gulvareal på 77.000 kvm, tilsvarende 14 fotballbaner og vil være en av Sveriges største matterminaler for mat.

- Med en sentral og automatisert terminal kan vi betjene kundene våre bedre, vi effektiviserer driften og vi kan styrke bærekraftsarbeidet vårt ytterligere når flere transporter skal gå med tog, sier Magnus Johansson, administrerende direktør i Coop Sverige.

På stedet vil Coop bygge to egne togspor på 1 km. Den nye vareterminalen blir en arbeidsplass for rundt 400 ansatte. Byggeperioden er omtrent to år, og virksomheten forventes å være i full drift i løpet av andre halvdel av 2024.

Kilde: branschaktuelt.se

 

 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår