Contiga AS og Kynningsrud Prefab AS fusjonerer

 
Contiga AS og Kynningsrud Prefab AS fusjonererIllustrasjonsbilde. Foto: Contiga AS
Contiga AS og Kynningsrud Prefab AS fusjoneres mot slutten av 2020. Begge selskapene er eid av Nordic Precast Group AB (NPG) som er en del av Heidelbergcement Northern Europe.

Fusjonen gjelder bare de norske selskapene, Kynningsrud Prefab AB fortsetter som en søster-bedrift til Contiga AB i Sverige.

Forsterker selskapene
Administrende direktør Audun Harridsleff i Contiga mener fusjonen vil forsterke selskapene.

-Gjennom fusjonen forenkler vi selskapsstrukturen i NPG, i tillegg øker vi konkurransekraften i Norge. Contiga overtar ett veldrevent og lønnsomt selskap som over mange år har vært en av de ledende leverandørene innen komplette råbygg i prefabrikkerte stål – og betongelementer.

Harridsleff trekker også frem de ansattes kompetanse
-Gjennom fusjonen får vi tilført ca. 90 kompetente medarbeidere, Kynningsrud Prefab AS gjennomfører i dag prosjektutvikling, konstruksjon, prosjektledelse, montasje og produksjon med egne ansatte. Dette vil gi markedet og kundene en svært kompetent og leveringsdyktig leverandør av komplette råbygg, sier Harridsleff i en pressemelding.
-Contiga får også tilgang til en del nye produkter, spesielt slipte fasader fra Kynningsrud Prefab AB sin fabrikk i Uddevalla som alle kunder vil få glede av.

Kynningsrud Prefab fornøyd med fusjonen
Daglig leder Pål A. Sanne i Kynningsrud Prefab AS, ser frem til å bli en del av Contiga.

-Jeg er sikker på at dette vil være en god fusjon for begge parter. Contiga har over tid vist seg å være en sterk totalleverandør som jeg tror vi passer godt sammen med. Fusjonen sikrer at vi utnytter produksjonskapasiteten både i Norge og Sverige til det beste for alle kunder, avslutter Sanne.

Det er ventet at fusjonen vil bli gjennomført og iverksatt fra og med desember 2020.

 

 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår