Consto omorganiserer i Nord-Norge

 
Consto omorganiserer i Nord-NorgeBildet: Daglig leder Erlend Danielsen, Consto Nord AS. (Foto Smilehullet AS)
Consto slår sammen sine to byggregioner i Nord-Norge og etablerer Consto Nord AS. Leder av det nye selskapet er Erlend Danielsen (43) som i dag leder region Hålogaland.

Adm. direktør i morselskapet, Consto AS, Hans Kristian Seterlund, forklarer endringen med behovet for å styrke lederkapasiteten.

- Norge-Norge er Constos største enhet med en samlet omsetning i byggmarkedet på 1,6 milliarder kroner. Ambisjonen med etablering av Consto Nord er å styrke markedsposisjonen i Nord-Norge, sier Hans Kristian Seterlund.

Erlend Danielsen kjenner landsdelen og selskapet meget godt. Han begynte som anleggsleder i Consto i 2007, og har siden 2013 vært regionsjef for byggvirksomheten i Nordland og deler av Troms.

- Dette må være en av de mest spennende oppgaver du kan få i byggebransjen. Nord-Norge gir så mange utfordringer med store avstander og uforutsigbart vær. Min erfaring for å lykkes i nord, er å ha respekt for rammebetingelsene og bygge tillit hos våre kunder, sier daglig leder i Consto Nord AS, Erlend Danielsen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår