Consto Nord fikk Evenes-kontrakt

 
Consto Nord fikk Evenes-kontraktBildet: Consto Nord bygger logistikkbygg på Evenes flystasjon. Illustrasjon: Forsvarsbygg
Consto Nord har fått kontrakten med å bygge logistikkbygg på Evenes flystasjon. Bygget skal tas i bruk innen utgangen av 2021.

Totalentreprisen har en verdi på vel 102 millioner kroner inkludert mva, og er tildelt Consto Nord AS i konkurranse med fire andre entreprenører.

- Dette forsyningsbygget vil være et viktig nav i aktiviteten til Forsvaret i årene som kommer på Evenes flystasjon. Vi bygger kampkraft og forsvarsevne hver dag for millioner, sier utbyggingssjef John Ommund Syvertsen i Forsvarsbygg.

- For Forsvaret er effektiv logistikkunderstøttelse helt avgjørende for at luftforsvaret skal kunne løse oppdrag ut fra Evenes flystasjon på en god måte. Forsyningsbygget vil tilføre Forsvarets Logistikkorganisasjon en moderne og etterlengtet kapasitet, skreddersydd til å dekke de operative behovene på basen, sier Dagfinn Grønvoll, sjef regional logistikkledelse nord i Forsvaret, i en pressemelding.

Forsyningsbygget skal inneholde et varemottak og spedisjon, lager, administrasjon og garasjering av utstyr. Størrelsen er på ca 3600 m2. Bygget skal være innflyttingsklart i slutten av 2021.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår