Consto med to nye boligkontrakter

 
Consto med to nye boligkontrakterBjerkaker Sjøpark får når det er ferdig utbygget 340 leiligheter fordelt på 6 boligblokker – omkranset av en stor og frodig park. Arkitekt er Hamperokken Arkitektur AS.
Consto har skrevet to nye totalentreprisekontrakter i Tromsø med en samlet en kontraktsverdi på ca. 225 millioner kroner eks mva. - Bjerkaker Sjøpark 1. byggetrinn 148,5 mill. kr eks mva. og 5. byggetrinn på boligprosjektet Workinntoppen, 76,7 mill. kr eks mva.

Bjerkaker Sjøpark - nytt storprosjekt i Tromsø
I juni 2017 er det byggestart for første byggetrinn for Bjerkaker Sjøpark på Lanes, med innseilingen til Tromsø som panoramautsikt. Første byggetrinn omfatter 72 leiligheter som skal ferdigstilles i januar 2019. Totalentreprisekontrakten er på 148,5 mill. kr eks mva.

Ferdig utbygd består boligprosjektet av 340 leiligheter med et samlet bruttoareal på 35.277 m2. Byggherre er Bjerkaker Sjøpark AS, som eies 50/50 % av Barlindhaug Eiendom AS og Miliarium Bolig AS. - Det er stor interesse for boligene, opplyser byggherrens prosjektleder, Trond Petter Robertsen i Barlindhaug Eiendom AS. - Siden salgsstart i slutten av november 2016 er det solgt over 50 leiligheter i første byggetrinn. Robertsen opplyser at neste byggetrinn med 50 leiligheter legges ut for salg i april.

Boligprosjektet Workinntoppen stø kurs mot ferdigstillelse
På Workinntoppen har Consto fått klarsignal for igangsettelse av femte byggetrinn (bygg E1) med 29 leiligheter og parkeringskjeller. Bruttoareal (inkl. parkering) utgjør 4.708 m2. Kontraktssummen med Workinntoppen AS (Profier AS og Barlindhaug Eiendom AS) er på 76,7 millioner kroner eks mva.

Totalt vil Workinntoppen-utbyggingen når det er ferdig utbygd i 2019, omfatte 480 leiligheter fordelt på 15 bygg. Prosjektleder Torgeir Pettersen opplyser at Consto så langt har sikret seg kontrakter for i alt 301 leiligheter fordelt på ni bygg, hvorav 166 leiligheter er overlevert i fem ferdigstilte bygg. Hele utbyggingen har en entreprisekost på ca. 1,6 milliarder kroner.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle