Consto bygger Trævarefabrikken

 
Consto bygger TrævarefabrikkenFoto: Fra venstre: Tommy Viken (Consto), Lars Kristian Gaustad (Consto), Patrik Eriksson (Selvaag Bolig), Jørn Bogen (Consto), Øysten Klungland (Selvaag Bolig)
Selvaag Bolig har valgt Consto AS som totalentreprenør for prosjektet Trævarefabrikken på Strømmen. Prosjektet er på ca 10 000 kvadratmeter salgbart areal og har 150 leiligheter.

– Det har vært en åpen anbudskonkurranse og Consto leverte det beste tilbudet. Vi setter all bygging ut på anbud for å kunne samarbeide med de beste, og det er svært hyggelig at Consto skal levere en totalentreprise til oss for første gang. Vi ser frem til et langt og godt samarbeid, også i fremtidige prosjekter, sier Øystein Klungland, konserndirektør Stor-Oslo i Selvaag Bolig i en pressemelding.

Starter Q2 2019

Prosjektet består av to byggetrinn og det byggestart for første trinn forventes i andre kvartal 2019. De første leilighetene skal etter planen stå ferdig i fjerde kvartal 2020.

– Vi har lenge ønsket et samarbeid med Selvaag Bolig på Østlandet, så dette har vi sett fram til. Vi tar fatt på oppgaven med den dypeste respekt, sier Hans Kristian Seterlund, administrerende direktør i Consto.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår