Consto bygger Tegelhagen

 
Consto bygger TegelhagenBildet: Boligprosjektet Tegelhagen i Upplands-Bro kommune er tegnet av ÅWL- arkitekter.
Consto AB har inngått kontrakt med det børsnoterte eiendomsselskapet, Magnolia Bostad AB, om oppføring av 658 leiligheter i boligprosjektet, Tegelhagen, i Upplands-Bro kommune, i Stockholm.

Kontraktens verdi er på ca. SEK 762 millioner og utgjør 1. byggetrinn i boligprosjektet som Magnolia Bostad AB satser på vil omfatte 1 500 leiligheter når hele prosjektet er ferdig utbygd i 2022.

1. byggetrinn har et samlet brutto areal på 42 452 m2 med leiligheter fordelt på 25 lavblokker.

- Vi beregner byggestart mot slutten av 2018 med suksessiv innflytting fra 2020 , opplyser adm. direktør, Lasse Vikström, i Consto AB i en pressemelding.

Den svenske Consto-sjefen melder også at det er gitt grønt lys for igangsetting av boligprosjektet, Telegrafen 16, med 455 leiligheter i Nynäshamn kommune utenfor Stockholm, som opprinnelig var forutsatt våren 2018.

Prosjektet består av en boligblokk i 18 etasjer, samt en lavblokk på 8 etasjer og garasjekjeller over tre plan. Samlet BTA utgjør 28 876 m2, samt garasje- og kjeller plan på tilsammen 11 745 m2.

Consto har nå en ordrereserve i Stockholmsregionen på SEK 1,2 milliarder kroner.
 

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår