Consto bygger Sundebygget

 
Consto bygger SundebyggetIllustrasjon av Sundebygget med studentboliger på toppen.
Trondheim, 6. oktober 2020 – I dag signerte Consto Midt-Norge og Sit, Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim, kontrakt for totalenterprise på nytt, stort studentbygg på NTNUs campus i Ålesund. Målet nå er byggestart innen utgangen av 2020.

Sundebygget blir et levende samlingssted for studentene på NTNUs campus i Ålesund, og vil med sine nesten 2500 m2 romme treningssenter, kafe, bar- og konsertlokaler, kontorer til studentfrivilligheten, og mye, mye mer. På toppen av bygget kommer det også store, romslige kollektiver med plass til 84 studenter.

Byggeprosjektet, som er et samarbeid mellom Brødr. Sunde as, Ålesund kommune, NTNU og Sit, ble satt på pause ved pandemiutbruddet i vår, men styret i Sit besluttet i september at prosjektet skulle starte opp igjen.

-Vi er utrolig glade og stolte over å ha tatt dette viktige skrittet mot realisering av Sundebygget, sier administrerende direktør i Sit, Audhild Kvam, etter signeringen.


Adm.dir. i Sit, Audhild Kvam, og daglig leder i Consto Midt-Norge, Jomar Grøtan, har signert kontrakt på totalenteprise for Sundebygget i Ålesund. 

Consto Midt-Norge, som også vant konkurransen om forprosjektet for Sundebygget, blir totalentreprenør for kontrakten som har en verdi på 182 millioner kroner.

-Dette er et flott prosjekt som vi gleder oss til å ta fatt på, og vi ser frem til et godt samarbeid med Sit, sier daglig leder i Consto Midt-Norge, Jomar Grøtan.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår